Un bărbat de 31 de ani a încercat să se sinucidă Live, pe Facebook, după ce a fost părăsit de iubită. Cine l-a salvat în ultima clipă

Caz incredibil în Bârlad, unde un tânăr de 31 de ani, care voia să se sinucidă după ce a fost părăsit de iubită, a fost salvat de polițiști în ultima clipă. 

Un bărbat de 31 de ani a încercat să se sinucidă Live, pe Facebook, după ce a fost părăsit de iubită. Cine l-a salvat în ultima clipă

Vremea Nouă

Supărat că femeia pe care o iubea l-a părăsit, tânărul din Bârlad a decis să se sinucidă. Înainte să se spânzure, însă, el i-a mărturisit unui prieten din București care este planul său. Mai mult, i-a trimis și o poză și ar fi făcut și un live pe Facebook. Acesta nu l-a ignorat, ci a sunat la 112, iar oamenii legii au intervenit de urgență.

„A vrut ca moartea lui să apară la TV” O copilă de șase ani și tatăl ei au murit pentru un „spectacol sinistru”

Astfel, tânărul de 31 de ani a fost salvat din ștreang în ultima clipă, iar acum este internat la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Vaslui.

”Am fost solicitat la un caz aparte la Bârlad, duminică seara, în jurul orelor 22.00. Victima, un bărbat de 31 de ani, care avusese o tentativă de sinucidere prin spânzurare, a fost dată jos din ștreang de asistentul nostru de pe ambulanța sosită prima la fața locului. Bărbatul a fost intubat și stabilizat, fiind transportat în comă profundă la Spitalul Județean Vaslui, unde a fost predat la UPU”, a precizat medicul urgentist Daniel Ungureanu.

Criminalul din Cluj s-a plimbat două zile cu cadavrul fiului în maşină

Din fericire, starea de sănătate a tânărului nu este gravă, el fiind externat deja de la ATI.

”A fost externat de la ATI Reanimare și este internat la Secția Psihiatrie, este conștient, cooperant și face tratament”, a spus medicul Lelia Croitoru, directorul medical al SJU Vaslui, potrivit vremeanoua.ro.

Ultimele știri