Căutare Live

Un bărbat de 40 de ani, depistat cu coronavirus comunitar, a murit într-un spital din București. Ce spun medicii

Un român întors din Milano, intubat iniţial la Institutul Matei Balş din Capitală a murit la Spitalul Colentina.

Un bărbat de 40 de ani, depistat cu coronavirus comunitar, a murit într-un spital din București

Pacientul în vârstă de 40 de ani s-a reîntors recent de la Milano. Bărbatul a fost transferat de la Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş la Spitalul Colentina după ce testele pentru SARS Cov 2 au ieşit în cazul său de două ori negative, anunță Mediafax.

Bărbatul suferea însă de o formă gravă de cancer şi avea în acelaşi timp şi coronavirus comunitar.

Acesta nu are însă nicio legătură cu noul tip de coronavirus, SARS Cov 2. Pacientul a fost internat prin transfer de la Institutul Naţional de Boli Infecţioase Matei Balş în data de 13.03.2020.

Diagnosticul lui era un cancer în stadiu terminal, tratat cu radioterapie. şi cu imunoterapie cu molecule biologice. Pacientul a fost testat la Institutul Matei Bals pentru infectie cu SARS Cov 2, pentru virus gripal de tip A, B. Toate testele au fost negative.

CE ESTE CORONAVIRUSUL COMUNITAR?

De altfel, a fost testat pentru coronavirus si SARS Cov 2 de două ori şi ambele teste au fost negative.

„Coronavirusul comunitar este o formă de gripă pe care o are toată lumea, inclusiv eu, inclusiv dumneavoastră. În momentul vorbirii, puteţi să aveţi acest coronavirus comunitar. E o formă de guturai, aşa e denumită popular”, a explicat Dr. Furtună, directorul medical al Spitalului Colentina din Capitală.

Cum să câștigi bani chiar dacă ești la pensie? Top 5 metode... Tânăra de 26 de ani, care a infectat cel puțin 13 oameni cu coronavrus, în Hunedoara, a ajuns din nou în spital. Mama fe...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri