Antena Căutare

Un barbat din Arges a fost impuscat cu un pistol cu gaze

Un barbat a fost impuscat in localitatea Poian Lacului, judetul Arges. Incidentul a avut loc la o vulcanizare din localitate, intre doi consateni intre care exista o cearta mai veche, informeaza Antena3.



Discutia a degenerat si unul dintre barbati a scos pistolul cu gaze pentru care detinea permis si a tras. Se pare ca victima nu se afla in stare grava.

"Scandalul a avut loc la o vulcanizare, iar din primele date rezulta ca persoana care a tras a folosit un pistol cu gaze detinut legal. Am inteles ca este vorba despre un conflict intre cei doi care o priveste pe fata agresorului, iar in acest moment atat victima cat si persoana care a tras sunt la Politia din Poiana Lacului pentru audieri."

"Se vor face cercetari pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor deoarece detinerea legala a pistolului nu inseamna si permisiunea de a-l folosi", a spus purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Arges, comisar sef Danut Dinu.

Incidentul a fost anuntat la numarul unic de urgenta 112. La fata locului s-a deplasat o salvare a Serviciului Judetean de Ambulanta (SJA) si mai multe echipaje de politie.

Gregorian Bivolaru, tradat de ploaie. Spirala MISA a fost anulata din cauza vremii... Baconschi: Romania nu a gazduit inchisori secrete ale SUA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x