Antena Căutare

Un bărbat din Craiova face vin natural fără struguri! Licoarea obținută e un adevărat MIRACOL pentru sănătate!

Un bărbat din Craiova a reușit să găsească o metodă prin care poate face vin natural fără să folosească deloc struguri! Licoarea obținută o vinde extrem de ieftin și este un adevărat miracol pentru sănătate!

Un bărbat din Craiova a reușit să găsească o metodă prin care poate face vin natural fără să folosească deloc struguri! Licoarea obținută o vinde extrem de ieftin și este un adevărat miracol pentru sănătate!

Un agricultor din Craiova a crezut că o afacere cu mure este tot ce-i trebuie ca să se îmbogăţească! Nu i-a reuşit, pentru simplul fapt că nu şi-a găsit o piaţă de desfacere. Omul nu a renunţat. Dar s-a reorientat. Aşa că acum s-a apucat să facă vin din mure, băutură pe care mulţi o consideră a fi un adevărat medicament.

Pe Petrişor Calangiu îl găsim în grădina lui din Craiova. Este contructor de meserie, însă de câţiva ani a lăsat cărămizile din mână şi s-a apucat să cultive mure gigant. Totul după ce a văzut un reportaj la televizor despre fructele negre.

Aşa se face că acum a ajuns la o recoltă de cinci tone de fructe, din cele aproape 90 de rânduri de mure plantate. Şi chiar dacă producţie există, omul a realizat că nu are cui să o vândă, așa că s-a decis să transforme totul în...vin!

Adică un produs nou, ecologic, preparat fără apă. Până acum, bărbatul a reuşit să producă aproape 300 de litri!

Acum vinde licoarea cu 10 lei litrul. Omul spune că vinul poate fi băut şi de diabetici. În plus, este bun şi pentru glicemia crescută sau pentru durerile de gât.

Omul speră acum ca produsul său să aibă succes, mai ales că nu mulţi ştiu despre existenţa unei astfel de băuturi.

Un profesor din Hunedoara a fost declarat TEZAUR UMAN viu și a intrat în patrimoniul UNESCO!... Oficial. Din toamnă, elevii vor primi burse de 2000 de lei pe semestru! O singură condiție trebuie îndeplinită!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x