Antena Căutare

Un bărbat din Huși a mers la spital, iar medicul i-a spus că va muri în câteva ore! Ce decizie a luat familia

Un caz revoltător a avut loc la Spitalul Municipal din Huși, acolo unde un bărbat care a ajuns de urgență cu probleme respiratorii a aflat că mai are de trăit doar câteva ore. 

Un caz revoltător a avut loc la Spitalul Municipal din Huși, acolo unde un bărbat care a ajuns de urgență cu probleme respiratorii a aflat că mai are de trăit doar câteva ore.

Potrivit Realitatea de Vaslui, bărbatul, care se confrunta cu probleme respiratorii, a ajuns la spital de urgență, însă un medic a refuzat să-l trateze spunându-i că va muri în câteva ore.

Familia a decis să-l mute la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, iar doctorii de aici au stabilit că are doar o boală respiratorie şi l-au operat.

”La Huși, medicul ne-a spus din start că e în metastază şi că nu are rost să îl ţină acolo pentru că până dimineaţă oricum va muri. La Vaslui, am întrebat-o pe doamna doctor dacă are metastază da sau nu. A rămas uimită, când a auzit ce ne-a spus doamna doctor Dumitrache, de la Huși”, a declarat sora pacientului pentru Realitatea de Vaslui.

Acum, managerul Spitalului Municipal Huşi a anunţat că a demarat deja propria anchetă internă.

Spitalul Municipal Huşi nu are unitate de primiri urgenţe, ci o cameră de gardă, iar clinică de ORL nu există.

Destin crunt pentru un puști de 15 ani! A murit în timp ce încerca să-și protejeze sora de un infractor care a intrat în... Prima zi pentru bobocii universităților. Concurenţa a fost acerbă şi în vestimentaţie. Cu ce s-au îmbrăcat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x