Antena Căutare

Un bărbat din Suceava, infectat cu noul coronavirus, a intrat în contact cu peste 150 de oameni

Coronavirusul goleşte străzile şi la sate. Descoperirea unui caz de infectare în localitatea Bosanci, din Suceava, i-a trimis pe aproape toţi localnicii în autoizolare.

Asta după ce înainte de a fi diagnosticat, un bărbat infectat a intrat în contact cu peste 150 de oameni din localitate. Acum edilul a restricţionat accesul în clădirea primăriei şi încearcă să ţină situaţia sub control.

Acuzații grave ale medicilor de la Gerota: "Am fost victimele unui experiment. Am luptat în bătaia puștii cu piepturile goale!"

Bărbatul confirmat cu coronavirus s-a întors din Belgia în urmă cu două săptămâni. De atunci, omul s-a plimbat nestingherit prin toată localitatea, a fost la rude şi la prieteni dar şi la tot felul de adunări publice.

Cel puţin 150 de persoane sunt acum închise în case. Iar oamenii care vin la primărie cu diverse probleme sunt ascultaţi de la geam.

În afară de cei 150 de oameni care au luat contact cu bărbatul infectat, alte 10 persoane venite din străinătate sunt monitorizate de autorităţi.

Înca un spital închis din cauza coronavirusului. Cel puțin 23 de medici și asistente sunt izolați la domiciliu

Izolarea la domiciliu nu era o măsură obligatorie pe 4 martie, atunci când bărbatul confirmat cu coronavirus s-a întors din străinătate.

Societatea de Transport Bucureşti anunţă că numărul mijloacelor de transport care circulă va fi redus cu 25 la sută, dar... Spaţii de cazare de pe Domeniul Regal Peleş, puse la dispoziţia Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x