Antena Căutare

Un bărbat din Vaslui a băgat 20 de ardei iuți la cuptorul cu microunde! Vecinii, apel de urgență la 112! Ce s-a întâmplat

Un bărbat din Vaslui a reușit să stârnească panica după ce a băgat 20 de ardei iuți în cuptorul cu microunde! Vecinii au sunat la 112 și au cerut ajutor!

Un bărbat din Vaslui a băgat 20 de ardei iuți la cuptorul cu microunde! Vecinii, apel de urgență la 112! Ce s-a întâmplat Galerie
Un bărbat din Vaslui a băgat 20 de ardei iuți la cuptorul cu microunde

Un bărbat a decis să bage 20 de ardei iuți în cuptorul cu microunde, fără să anticipeze ceea ce va urma. Speriați de mirosul iritant, vecinii au ieșit speriați din apartamente.

Un echipaj de pompieri s-a deplasat imediat la fața locului pentru a vedea despre ce este vorba și descoperirea i-a uluit pe salvatori:

„S-a intervenit cu două autospeciale după ce am fost sesizați asupra faptul că în casa scării H a blocului 321 de pe strada Podurilor se simte un miros iritant, înțepător.

Un bărbat din Vaslui a băgat 20 de ardei iuți la cuptorul cu microunde! Vecinii, apel de urgență la 112! Ce s-a întâmplat

Un bărbat din Vaslui a băgat 20 de ardei iuți la cuptorul cu microunde

De ce nu trebuie să bagi ardei iuți la cuptorul cu microunde

În momentul când colegii meu au ajuns acolo, o parte dintre locatarii scării se autoevacuaseră. S-au făcut măsurători ale gazelor însă toate au ieșit in parametri normali.

La etajul patru, într-un apartament, au găsit sursa și anume un cetățean, proprietarul apartamentului respectiv, a pus aproximativ 20 de ardei iuți la copt în cuptorul cu microunde. Probabil întâmplarea este de râs pentru mulți dintre noi, dar credeți-mă că toți cei care erau acolo plângeau. Colegii mei au fost nevoiți să intervină cu măștile. Proprietarul era pe balcon, nici el nu mai putea să respire”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui pentru vremeanoua.ro.

Fiica unui afacerist din Cluj, găsită moartă în casă, chiar de mama ei! „Era mumificată! Nu e o scenă pe care o vezi foa... Descoperire de un milion de euro, într-o clădire părăsită din București! Peste ce au dat polițiștii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x