Live acum
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Nu, nu e glumă! Un bârlădean refuză să plătească factura la apă, pentru că a văzut un cuplu făcând amor la barajul de unde provine

Dacă la prima vedere ai putea crede că e o glumă, ei bine, nu este. Un bărbat din Bârlad, județul Vaslui, refuză să plătească factura la apă și la canalizare, pentru că nu folosește apa după ce a văzut un cuplu întreținând relații intime la barajul de unde provine.

Un bârlădean refuză să plătească factura la apă, pentru că a văzut un cuplu făcând amor la barajul de unde provine

Confrom presei locale, bărbatul i-a cerut primarului, într-o audiență, să îi permită să nu plătească factura la apă curentă și canalizare.

”El spunea că nu vrea să consume apă și că dacă el nu consumă nu înțelege de ce ar plăti și canalizarea. (...) I-am explicat că legea spune că în situația în care avem rețea de canalizare și avem și rețea de apă suntem obligați să plătim”, a declarat, pentru Mediafax, primarul din Bârlad, Dumitru Boroș.

Discutând cu bărbatul, primarul a aflat și motivul pentru care acesta refuză să consume apă de la robinet și preferă să folosească apa de ploaie.

El a susținut că bea apă de ploaie. A zis < Nu consum că eu am văzut astă vară la baraj la Râpa Albastră că făceau sex în baraj.> Consumă apă de ploaie", a spus Boroș.

Barajul de la Râpa Albastră se află la patru kilometri de oraș.

Bărbatul a fost direcționat către compania care furnizează apă curentă în Bârlad, pentru a lămuri situația.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro