Antena Căutare

Un bloc din Murfatlar, cutremurat de o explozie: Mai multe locuinte au fost avariate

O explozie puternica a cutremurat azi-noapte un bloc din Murfatlar. Dezastrul s-a produs cel mai probabil din cauza unei butelii. Proprietara garsonierei care a sarit in aer a scapat ca prin minune, dar a ajuns la spital cu trupul brazdat de arsuri. Locuinta ei a fost distrusa, iar garsonierele vecinilor au fost avariate.

Oamenii au crezut ca vor muri. Dupa lasarea intunericului, tot blocul s-a cutremurat din senin.

Abia dupa ce au iesit afara si-au dat seama ce s-a intamplat. Garsoniera unei vecine a sarit in aer. Femeia, de 59 de ani, a avut zile. “A fost gasita cu arsuri pe aproximativ 45% din corp, constienta, colaboranta, echilibrata respirator si circulator”, a declarat Andreea Raznovan, medical sosit la locul exploziei.

Cand va iesi din spital, femeia va trebui sa stea la rude. Garsoniera ei a fost distrusa. Si locuintele vecinilor au fost afectate.

Multi dintre locatari sunt prea batrani sau prea saraci ca sa-si repare casele. Oamenii spera ca autoritatile locale ii vor ajuta sa faca asta.

Un baietel de cinci ani a fost spulberat de un sofer beat... Vestiarul unei sali de sport, casa pentru cinci suflete chinuite de saracie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x