Antena Căutare

Un câine polițist decorat cu o medalie de aur pentru curajul său. Becca a fost înjunghiat de un atacator cu un cuțit de 25 cm

Un câine polițist a fost decorat cu o medalie pentru curajul său, după ce a fost înjunghiat de către un atacator armat pe care l-a pus la pământ de mai multe ori.

Un câine polițist a fost decorat cu o medalie pentru curajul său, după ce a fost înjunghiat de către un atacator armat pe care l-a pus la pământ de mai multe ori.

"A fost acolo când am avut nevoie de el - la fel ca în toţi cei opt ani în care am lucrat împreună - şi este şi acum, în rezervă - şi nu am nicio îndoială că în seara aceea mi-a salvat viaţa", a adăugat un fost polițist.

Bacca a fost decorat cu medalia de aur din partea societăţii veterinare caritabile People's Dispensary for Sick Animals (PDSA). Câinele a suferit mai multe răni în timpul atacului, dar a continuat să se lupte cu bărbatul înarmat cu un cuțit de 25 cm. În urma rănilor suferite, câinele a avut nevoie de un tratament veterinar.

„Este fantastic faptul că Bacca a primit un premiu atât de prestigios. Deşi a trecut un an de la incident sunt încă uimit de acţiunile lui din seara aceea. A fost atacat, în mod repetat, a fost rănit grav, şi totuşi a continuat să-şi facă treaba”

Bărbatul care l-a înjunghiat pe câinele erou a decedat ulterior atacului, înainte de proces.

IGSU anunţă că s-au semnalat erori la transmiterea unor mesaje de avertizare prin Ro-Alert... Bărbat diagnosticat cu leptospiroză, internat în stare foarte gravă la Spitalul "C.I. Parhon" din Iaşi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x