Antena Căutare

Un CUTREMUR neobişnuit a avut loc în România. Ce spun specialiştii

România s-a zguduit din nou, iar zona şi adâncimea la care cutremurul a avut loc sunt total neobişnuite, susţin seismologii!

România s-a zguduit din nou, iar zona şi adâncimea la care cutremurul a avut loc sunt total neobişnuite, susţin seismologii!

Un cutremur cu magnitudinea de 2,62 grade pe scara Richter s-a produs miercuri seara în judeţul Gorj, la o adâncime de numai 7 kilometri, potrivit Institutului Naţional pentru Fizică Pământului (INFP).

Oraşele cele mai apropiate de epicentrul cutremurului sunt Târgu-Jiu (20km), Rovinari (20km), Uricani (22km), Lupeni (28km) şi Bumbeşti-Jiu (31km).

Cel mai mare cutremur înregistrat în august, cu magnitudinea de 3,7 grade, s-a produs în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău.

Un cunoscut seismolog a precizat că nu ne putem aştepta la o mişcare tectonică importanta în România înainte de anul 2040.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cel mai puternic cutremur din acest an a avut loc în 25 aprilie. Cutremurul a avut magnitudinea 4,6 şi s-a înregistrat în apropierea următoarelor oraşe: Covasna (12 kilometri), Întorsura Buzăului (25 de kilometri, Târgu Secuiesc (27 de kilometri), Nehoiu (35 de kilometri) şi Sfântu Gheorghe (52 de kilometri).

Important pentru părinţi! Din toamnă, copiii cu vârste între 7 şi 16 ani primesc 1.500 de lei de la stat. De ce acte est... Atenţie mare, şoferi! Se întâmplă în acest weekend în Bucureşti. Poliţia Rutieră va fi peste tot!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x