Antena Căutare

Un jandarm din Timișoara a plecat la cumpărături și a devenit erou! „Ești definiția omului model”

O femeie din Timișoara a vrut să își pună capăt zilelor aruncându-se de pe un pod, dar a fost salvată la timp de un jandarm, care se afla în timpul liber.

Un jandarm din Timișoara a plecat la cumpărături și a devenit erou! „Ești definiția omului model” Galerie
Un jandarm din Timișoara a salvat viața unei femei care voia să se arunce de pe un pod

Pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Române a fost postată de curând situația incredibilă prin care a trecut un angajat, în timpul liber. Jandarmul plecase la cumpărături atunci când a observat faptul că o femeie intenționează să se arunce de pe un pod din Timișoara.

Acesta s-a apropiat vigilent și, într-un moment de neatenție al femeii, a reușit s-o ia de pe balustrada exterioară a podului, salvând-o. Jandarmul a mai salvat, în cei 18 ani de carieră, alte două vieți!

citește și: Stăpânii i-au murit, dar Bobiță tot a păzit casa! Câinele a stat o lună fără apă și mâncare! „Era răgușit, slăbit și resemnat”

JANDARMUL EROU A SALVAT O FEMEIE CARE VOIA SĂ SE ARUNCE DE PE UN POD

Iată mai jos mesajul postat de Jandarmeria România pe pagina oficială de Facebook:

„Misiunile îndeplinite cu succes reprezintă dezideratul oricăruia dintre noi, din momentul în care ieșim pe ușa casei, pentru un timp, până la momentul întoarcerii, când rămân încă vii imaginile și provocările zilei, pentru că întâmpinăm ”probleme” care au mai multe ”soluții”, iar noi trebuie să o alegem pe cea mai bună și cât mai rapid.

Un jandarm din Timișoara a plecat la cumpărături și a devenit erou! „Ești definiția omului model”

Un jandarm din Timișoara a devenit erou

Un jandarm din Timișoara a devenit erou

Curajul trebuie dovedit și confirmat în orice situație care presupune o intervenție imediată din partea noastră, respectând întotdeauna jurământul depus la începutul carierei militare.

Ieri, Bogdan plecase de acasă pentru a face unele cumpărături și, pe măsură ce se apropia de Podul Traian din municipiul Timișoara, a observat două persoane care păreau agitate, încercând să ceară ajutor prin apel 112.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

S-a apropiat precaut de femeie și a întrebat-o ce se întâmplase, cerându-i permisiunea de a se apropia întrucât nu se auzeau foarte bine. Într-un moment de neatenție, a reușit să o ia în brațe și să o îndepărteze de pericol. Colegul nostru a încercat să o liniștească și a predat-o în siguranță unui echipaj SMURD, ajuns la scurt timp.

citește și: Droguri ascunse în pâine, duse la un centru de carantină din Ilfov! Un jandarm a descoperit totul

Bogdan are o experiență de 18 ani în cadrul Jandarmeriei Române, timp în care a mai salvat două vieți. Anul trecut a salvat din flăcări un bărbat, iar în anul 2015 a resuscitat o femeie, reușind să o readucă la viață după ce fusese, de asemenea, victima unui incendiu. ”În urmă cu ceva timp participasem la un curs de prim-ajutor și nu m-am gândit niciodată că urma să aplic acele cunoștințe în mai puțin de un an. Am făcut ce am simțit că trebuie să fac și am avut convingerea că voi izbuti. Am la rândul meu o familie pe care trebuie să o protejez și am vrut să fiu cât mai pregătit.”

Colegul nostru ne-a povestit aceste întâmplări cu o modestie ieșită din comun, fapt ce ne determină să îl apreciem și mai mult, deoarece aceste gesturi par a fi uneori uitate.

Îți mulțumim, Bogdan, pentru definiția OMULUI MODEL pe care îl reprezinți și suntem onorați să te avem printre noi!

Acuzații grave: „Mama a fost bătută de asistentă pe patul de spital pentru că se văita“... Mesajul părintelui Vasile Ioana pentru credincioși: ''Biserica alege să nu devină focar de răspândire de virus!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x