Antena Căutare

Un livrator și-a insultat clienta, după ce i-a adus comanda și a primit un bacșiș mic. Ce a făcut femeia când l-a auzit

Clienta jignită a postat un filmuleț pe o platformă socială, arătându-le internauților cum un livrator de pizza nu a fost impresionat de bacșișul primit.

livrator pizza Galerie
Un livrator și-a insultat clienta, după ce i-a adus comanda și a primit un bacșiș mic. Ce a făcut femeia când l-a auzit | Captură foto TikTok

Lacey Purciful a postat un videoclip pe TikTok, arătând cum un curier i-a livrat pizza acasă, însă când a primit bacșișul de 25% din total a făcut un gest neașteptat.

Citește și: Un bărbat și-a comandat pui crocant, dar când a deschis punga a rămas uluit. Peste ce a putut să dea

Un livrator și-a insultat clienta, după ce i-a adus comanda și a primit un bacșiș mic. Ce a făcut femeia când l-a auzit

Livratorul de pizza a fost concediat imediat, după ce conducerea firmei la care lucra a văzut filmulețul care a ajuns viral în mediul online.

Imaginile l-au surprins pe curier livrând o pizza de 20 de dolari, dar părând mai puțin impresionat de bacșișul lui de cinci dolari.

Lacey Purciful a postat videoclipul pe TikTok, arătând cum șoferul de la DoorDash pe care l-a identificat drept Corey i-a livrat cina acasă, notează Dailystar.co.uk.

Imaginile îl arată pe tipul care livrează pizza și îi spune femeii: „Vreau doar să spun că ai o casă drăguță, comparativ cu un bacșiș de 5 dolari”.

Lacey i-a răspuns „bun venit” înainte ca șoferul să spună „Du-te naibii!” și să iasă din cadru.

Clipul, postat pe contul de TikTok al lui Lacey, avea subtitrarea: „Cât ar trebui să dau bacșiș pentru o comandă 20 de dolari”.

Citește și: O femeie și-a comandat mâncare, dar când livratorul i-a adus punga a făcut o descoperire uluitoare. Peste ce a dat

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reacțiile la videoclip au apărut imediat, mulți și-au exprimat neîncrederea față de comportamentul bărbatului și mulți au crezut că 5 dolari sunt mai mult decât generoși.

„Bănuiesc că se aștepta să-i dai casa drept bacșiș”, a scris un internaut.

„Haha, cinci dolari la 20 de dolari înseamnă 25%, trebuie nu numai să-și învețe manierele, ci și să învețe MATEMATICĂ”, a scris un altul.

„Mi-ar fi frică să mănânc comanda după această interacțiune. E atât de nepoliticos”, a spus un al treilea.

Alții au spus că „5 dolari pentru o pizza de 20 de dolari pare generos”, deoarece altcineva a spus că ar fi dat bacșiș de 2 dolari, deoarece „nu conduce o organizație de caritate”.

Un fost șofer de livrare a spus, de asemenea, că cei cinci dolari pentru o pizza de 20 sunt un „bacșiș solid”.

Mulți fani i-au sugerat femeii să-l denunțe pe individ conducerii și să-i anuleze bacșișul. Ea a răspuns că a încercat, dar aplicația nu i-a permis.

„Am încercat, dar aplicația nu m-a lăsat să o șterg. Oricum avea nevoie de el (n.r. bacșiș), sper că îl folosește cu înțelepciune”, a spus Lacey.

Cu toate acestea, un comentator a întrebat: „Vă rog să-mi spuneți că a fost concediat”.

La care ea a răspuns: "Da, au făcut-o!! Tocmai mi-au trimis e-mail!!"

Un purtător de cuvânt al DoorDash a declarat pentru Daily Mail: „A cere cu respect un bacșiș este acceptabil, dar abuzul sau hărțuirea nu este niciodată acceptabil.

L-am dat afară pe acest curier de pe platforma noastră și am contactat clientul.

Regulile noastre există pentru a ne asigura că toți cei care folosesc platforma noastră - Dashers, clienți, comercianți - au o experiență sigură și plăcută.

Ne așteptăm ca toată lumea să-i trateze pe ceilalți cu respect și ne vom aplica regulile în mod corect și consecvent”, a transmis purtătorul de cuvânt al firmei.

Prima demisie în cazul azilelor de bătrâni. Românii au început o mișcare “Toți știau”. Cazul care a tulburat țara... (P) Tu știi cât de importantă este folia cu bule pentru protejarea coletelor?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x