Antena Căutare

Un medic rezident din Galati s-a pozat cu un cadavru

Un gest morbid ar putea sa-l coste cariera pe un medic rezident din Galati. Tanarul, angajat la Medicina Legala s-a pozat langa un cadavru apoi a postat fotografia pe reteaua de socializare. Imaginea i-a socat chiar si pe prietenii in fata carora medicul a vrut, probabil, sa se laude.

Fotografia a fost facuta la finalul unei autopsii. Medicul, in varsta de 28 de ani, apare cu manusile patate de sange, iar in spatele lui, pe masa, se vede cadavrul unui barbat. Acesta a postat poza "facuta din amuzament" pe profilul de facebook. Iar de aici a pornit scandalul.

La o prima impresie, pare un gest necugetat al unui coleg foarte tanar care a vrut sa impresioneze. El va primi sanctiunea cuvenita pentru asemenea fapta.

Colegiul medicilor a inceput deja o ancheta. Este o incalcare flagranta a normelor metodologice si medicul rezident va fi drastic pedepsit. Daca rudele victimei vor depune plangere, tanarul medic ar putea fi acuzat si de profanare.




Foto:tucsoncitizen.com

Filtru total pe DN1 la Baicoi: Toate masinile, oprite... DNA a inceput din nou urmarirea penala a lui Miron Mitrea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x