Antena Căutare

ULTIMĂ ORĂ! România s-a CUTREMURAT din nou, în urmă cu câteva minute

România s-a cutremurat din nou, în noaptea de joi spre vineri, când un seism s-a produs în județul Vrancea, anunță Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului. 

UPDATE: Un cutremur cu magnitudinea 3,2 grade s-a produs, vineri, în judeţul Vrancea, la ora 10.42, la o adâncime de 123 de kilometri. Este al doilea seism din Vrancea din ultimele ore, în noaptea de joi spre vineri fiind înregistrat un cutremur cu magnitudinea 2,1 grade.

România s-a cutremurat din nou, în noaptea de joi spre vineri, când un seism s-a produs în județul Vrancea, anunță Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Potrivit sursei citate, seismul s-a produs la ora 01:17, la o adâncime de 71 de kilometri și a avut magnitudinea de 2,1.

În ultimele zile, mai multe cutremure s-au produs în această zonă. Ultimul seism s-a produs joi, la ora 12:28, la o adâncime de 87 de kilometri și a avut magnitudinea de 2,9.

De asemenea, un cutremur cu magnitudinea 3,1 s-a produs, miercuri, la ora 17.06, la o adâncime de 134 de kilometri.

Cel mai puternic cutremur de la începutul acestui an s-a produs în 25 aprilie. Seismul a avut magnitudinea 4,6 şi s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: Covasna (12 kilometri), Întorsura Buzăului (25 de kilometri, Târgu Secuiesc (27 de kilometri), Nehoiu (35 de kilometri) şi Sfîntu Gheorghe (52 de kilometri).

Admiterea la liceu 2018 începe azi! Cum se completează corect fișele cu opțiuni... Boala care face ravagii în România! Anunțul făcut de autorități: ”Sunt 59 de morți!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x