Antena Căutare

Un nou rol, in Rai! Actorul Constantin Ghenescu, gasit mort, in locuinta sa

O stea care a stralucit in cele mai mari teatre, s-a stins intr-o balta de sange. Actorul Constantin Ghenescu, care a impartit scena cu Victor Rebengiuc, George Mihaita si alti actori celebri, a fost gasit mort, in locuinta sa. Avea rani la gat, spun anchetatorii, care cred ca actorul a fost talharit de un om al strazii

Constantin Ghenescu, pe covorul rosu a calcat mai rar. Prefera sa paseasca pe scena teatrului sau in fata camerelor de filmat. In ultimul rol din viata, a interpretat un batran care se temea de un jaf. In film, nu l-a talharit nimeni. Politistii cred insa ca asta i s-a intamplat in viata reala. Iar jefuitorii i-ar fi luat si viata.

Constantin Ghenescu n-a cautat faima. Dar a reusit mereu sa impresioneze. “Era un actor special. Un om modest, prietenos”, a declarat actorul George Mihaita.

A jucat teatru pe cele mai mari scene din Capitala si din tara. A fost si rector la Academia de Teatru si Film. In urma cu cativa ani, boala l-a fortat sa se retraga in Piatra Neamt. “El traia retras in ultimul timp. Traia singur”, a mai spus George Mihaita.

Singur, la ultimul etaj al unui bloc. A fost gasit mort de vecini. Avea rani la gat. Nu mai fusese vazut de aproape o saptamana. Chiar daca parea parasit, i se pregateau noi roluri. “Chiar voiam sa mai lucrez, pentru urmatorul proiect, aveam o chestie foarte interesanta”, a explicat Dan Chisu.

Trupul actorului a fost ridicat de medicii legisti. Politistii cauta un criminal, printre oamenii strazii.

O viata dedicata rolurilor

Constantin Ghenescu s-a nascut pe 14 februarie1944, in Alba Iulia. A absolvit Actoria la "Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica Ion Luca Caragiale”, in 1969.

Pregatind candidati pentru examenele de admitere de la IATC, a fost solicitat sa predea la "Academia de Teatru si Film" din Bucuresti unde a fost si trei ani Rector. Apoi s-a angajat la "Teatrul Bulandra", dar s-a retras, in 2007, din cauza unei slabiciuni vechi de auz ce se agravase.

Restrictii de trafic la meciul Romania-Ungaria... UPDATE! Suporterii maghiari, veniti pentru meciul Romania - Ungaria, s-au luat la bataie cu jandarmii, in centrul Capita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x