Antena Căutare

Un patiser pregătește plăcinte cu bormașina la Târgul de Crăciun. Comerciantul a primit o amendă uriașă -Video

Imagini revoltătoare la Târgul de Crăciun din Baia Mare. Un patiser a fost filmat în timp ce amesteca aluatul de plăcinte cu o bormaşină, într-o găleată, pe jos.

Un patiser pregătește plăcinte cu bormașina la Târgul de Crăciun. Comerciantul a primit o amendă uriașă -Video
Un patiser de la Târgul de Crăciun din Baia Mare a fost amendat pentru că amesteca aluatul de plăcinte cu bormașina.

Comerciantul s-a ales cu cu 20.000 de lei amendă, iar activitatea i-a fost întreruptă temporar. Este de amintit faptul că acesta nu este primul caz în care un comerciant folosește bormașina pe post de tel. Imagini similare au fost surprinse anul trecut la Sărbătoarea Castanelor.

„Ne-am autosesizat în acest caz. Tocmai am terminat de efectuat controlul pentru că ieri (n.r. joi, 12 decembrie) nu era în orele de program la târg şi i-am înmânat o invitaţie. Operatorul din Baia Mare nu este acelaşi cu cel de anul trecut. A fost amendat cu 20.000 de lei şi i-a fost suspendată temporar activitatea pentru condiţii de lucru necorespunzătoare, a declarat Dacian Manoliu, comisar şef adjunct al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Maramureş.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și:

Carne ţinută pe jos, în ligheane, iar apoi gătită pe trotuar la un Târg de Crăciun din România

ANP: Un deţinut de la Penitenciarul Gherla a vrut să evadeze încercând să perforeze, cu un obiect ascuţit improvizat, pe... Caz revoltător la Brăila unde un medic pediatru este acuzat că miroase foarte urât şi poartă haine murdare în momentul c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x