Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

Adevărul despre pensionarul din Argeș care a donat 10.000 de euro unui spital! A mărturisit totul, printre lacrimi: ”Am făcut rău!”

Un pensionar din Argeș, în vârstă de 77 de ani, a reușit să impresioneze o țară întreagă după ce a decis să-și doneze economiile Spitalului Municipal Câmpulung. 

Un pensionar din Argeș, în vârstă de 77 de ani, a reușit să impresioneze o țară întreagă după ce a decis să-și doneze economiile Spitalului Municipal Câmpulung.

Bărbatul, care trăiește din pensia de 1300 de lei, a lucrat ca șofer ani de zile, timp în care și-a economisit bani. Pentru că era urmărit de ideea că în tinerețe și-a convins iubita să facă avort, acesta a luat o decizie drastică și și-a donat economiile.

”Am făcut rău. Și din cauza asta am decis să iau un incubator pentru copii.”, a povestit bărbatul.

Vestea zilei! Primul spital oncologic pentru copiii din România a primit o donație colosală din partea unei companii românești de petrol și gaze!

De asemenea, el a mărturisit că a fost inspirat și de un caz pe care l-a văzut la televizor.

”Am văzut la televizor, că tot aşa a făcut cineva, ca să ajute copiii născuţi prematur, cu un incubator. Şi-am zis că şi eu aş putea să fac o treabă de-asta, să ajut copiii care se nasc cu probleme. Am luat legătura cu dumnealor de la spital şi m-am hotărât să-i ajut. Puteam să mă duc în altă parte, dar am zis că eu sunt muscelean şi trebuie să ajut spitalul de aici. Asta m-a făcut ca să ajut!” a spus pensionarul, potrivit Realitatea.

Secția de Neonatologie a Spitalului din Câmpulung Muscel are 25 de paturi. Aparatele moderne care vor fi cumpărate din banii donați de bătrân vor avea pe ele plăcuțe cu numele lui.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro