Antena Căutare

Un polițist și-a dat demisia după doar 20 de zile de la angajare: ”Nu vreau să mor din cauza incompetenței voastre”

Un tânăr în vârstă de doar 20 de ani și-a dat demisia din Poliție după doar 20 de zile de la angajare, fiind ”scârbit” de sistem. Agentul a făcut totul public în cadrul unei postări pe Facebook, în vare a vorbit despre ”bătăile de joc” și ”miștourile” din partea superiorilor, dar și despre lipsa dotărilor. 

În cadrul unei postări publicate pe pagina de Facebook a Sindicatului Diamant ce a fost intitulată ”Nu vreau să mor din cauza incompetenței voastre”, agentul George Boran a vorbit despre ce a văzut în Poliție, în cele 20 de zile în care a fost agent.

Tânărul, care a fost plecat în Spania timp de 15 ani, s-a întors în România la 18 ani. A decis să urmeze cursurile Școlii de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureşan” din Cluj-Napoca, iar după absolvire, pe 1 octombrie 2019, a fost repartizat la IPJ Prahova. 20 de zile mai târziu, însă, el și-a dat demisia.

Scârbit fiind din şcoală, când am ajuns la IPJ Prahova, unde am observat lipsurile logistice cât şi multe ”drepturi” care figurau doar în scris, am decis să îmi dau demisia. Din momentul acela au început bătăile de joc şi ”miştourile” din partea unor colegi cu funcţii înalte.”, scrie Boran pe Facebook.

De asemenea, el s-a plâns că a fost nevoit să meargă la intervenții fără să beneficieze de dotări necesare, în autospeciale care nu îndeplineau condiții minime de siguranță pentru ocupanții lor. Ba mai mult, el a dezvăluit că la secția la care a fost repartizat nu exista apă curentă, toaletă și nici încălzire.

”Rămân cu amintirea că am purtat haina de poliţist pe care am îmbrăcat-o cu mândrie. Vă mulţumesc că nu mi-aţi dat altceva de ales decât să mă întorc în ţara de unde am venit”, se mai arată în postare.

Inspectoratul de Poliție al Județelui (IPJ) Prahova a reacționat la scurt timp după mesajul tânărului, reprezentanții instituției precizând că demisia agentului a fost ”un act unilateral de voință” și că ”s-au purtat discuții” cu acesta.

Peste porcină face ravagii în România. De Crăciun, vom mânca cârnaţi şi tobă cu carne de import, la prețuri exuberante... Raed Arafat, prima reacție după apariția imaginilor revoltătoare din clubul Colectiv: ”Voi răspunde după alegerile prezi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x