Căutare Live

Un polițist și-a dat demisia după doar 20 de zile de la angajare: ”Nu vreau să mor din cauza incompetenței voastre”

Un tânăr în vârstă de doar 20 de ani și-a dat demisia din Poliție după doar 20 de zile de la angajare, fiind ”scârbit” de sistem. Agentul a făcut totul public în cadrul unei postări pe Facebook, în vare a vorbit despre ”bătăile de joc” și ”miștourile” din partea superiorilor, dar și despre lipsa dotărilor. 

În cadrul unei postări publicate pe pagina de Facebook a Sindicatului Diamant ce a fost intitulată ”Nu vreau să mor din cauza incompetenței voastre”, agentul George Boran a vorbit despre ce a văzut în Poliție, în cele 20 de zile în care a fost agent.

Tânărul, care a fost plecat în Spania timp de 15 ani, s-a întors în România la 18 ani. A decis să urmeze cursurile Școlii de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureşan” din Cluj-Napoca, iar după absolvire, pe 1 octombrie 2019, a fost repartizat la IPJ Prahova. 20 de zile mai târziu, însă, el și-a dat demisia.

Scârbit fiind din şcoală, când am ajuns la IPJ Prahova, unde am observat lipsurile logistice cât şi multe ”drepturi” care figurau doar în scris, am decis să îmi dau demisia. Din momentul acela au început bătăile de joc şi ”miştourile” din partea unor colegi cu funcţii înalte.”, scrie Boran pe Facebook.

De asemenea, el s-a plâns că a fost nevoit să meargă la intervenții fără să beneficieze de dotări necesare, în autospeciale care nu îndeplineau condiții minime de siguranță pentru ocupanții lor. Ba mai mult, el a dezvăluit că la secția la care a fost repartizat nu exista apă curentă, toaletă și nici încălzire.

”Rămân cu amintirea că am purtat haina de poliţist pe care am îmbrăcat-o cu mândrie. Vă mulţumesc că nu mi-aţi dat altceva de ales decât să mă întorc în ţara de unde am venit”, se mai arată în postare.

Inspectoratul de Poliție al Județelui (IPJ) Prahova a reacționat la scurt timp după mesajul tânărului, reprezentanții instituției precizând că demisia agentului a fost ”un act unilateral de voință” și că ”s-au purtat discuții” cu acesta.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Fructe coapte din pricina căldurii. Soarele de octombrie a copt căpşunile ca-n miez de vară...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri