Antena Căutare

Preotul le-a stricat cununia unor tineri: ”Era BEAT și mi-a luat telefonul. Mi l-a spart. Țăndări s-a făcut”

Un incident revoltător a avut loc sâmbătă, 15 februarie, la o biserică din Râmnicu Vâlcea, unde un preot a lovit un enoriaș. Momentul a fost surprins, iar imaginile au făcut rapid înconjurul internetului.

Preotul le-a stricat cununia unor tineri: ”Era BEAT și mi-a luat telefonul. Mi l-a spart. Țăndări s-a făcut”
Incident revoltător la o nuntă. Un preot a stricat cununia unor tineri: ”A agresat verbal invitații și mi-a spart telefonul!”

În imaginile făcute publice pe internet se poate vedea cum preotul devine agresiv atunci când este luat la întrebări de un tânăr, care era supărat că preotul a avut un comportament neplăcut și a criticat mai multe persoane chiar în timpul unei ceremonii religioase.

Uitaţi ce comportament oribil are acest preot de la Biserica Sfântul Ierarh Nicolae din municipiul Râmnicu Vâlcea! Mai devreme, în timpul unei cununii religioase, acest individ a agresat verbal mai multe persoane care asistau la slujbă, probabil, din cauza influenţei băuturilor alcoolice (obraji roşii, vorbit oarecum incoerent, mers greoi şi nesigur, comportament agresiv...), părere împărtăşită şi de ceilalţi participanţi.

Dragoste în vremea coronavirusului! Cea mai tristă nuntă! Cum și-au spus „da” un mire și o mireasă! Video

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Am considerat că acest comportament nu este deloc demn de un preot, mai ales în timpul unui eveniment aşa important în viaţa celor doi tineri căsătoriţi, aşadar, după slujbă m-am dus la dânsul să discut cu el, însă când am încercat să vorbesc, imediat m-a jignit, m-a îmbrâncit şi m-a ameninţat, spunându-mi “pleacă de aici, că te pocnesc acum”.

Din păcate, n-am reuşit să surprind aceste momente de la început, dar în micul filmuleţ postat se observă atitudinea agresivă a preotului care, după cum vedeţi, chiar m-a lovit peste mână, spărgându-mi şi ecranul telefonului. Situaţia, probabil, degenera şi mai mult, fiind în stare să fie mult mai agresiv, dar a plecat în grabă cu maşina!”, a mărturisit cel care a postat filmarea pe Facebook, potrivit Adevărul.

Imaginile au fost surprinse și postate pe Facebook de persoana agresată, care a povestit că preotul a agresat verbal mai mulți invitați la o cununie religioasă.

O mireasă și-a ridicat rochia și a lăsat la vedere tot! Ce purta aceasta în ziua nunții ei a șocat pe toată lumea - FOTO

La plecare, însă, unul dintre invitați a decis să-i ceară o explicație, iar acest lucru l-a scos din minți pe preot, care l-a lovit, spărgându-i telefonul mobil.

„Părinte, discutaţi şi cu noi?”, se aude un „Da”, după care urmează - „Ne ziceţi de ce aveţi un asemenea comportament...”. Înainte de a termina de spus cuvântul, în cadru apare chipul deranjat de întrebare al preotului care ridică mâna stângă, iar apoi imaginea dispare, ca şi cum cineva l-ar fi lovit pe cameraman peste mână. Ulterior, se poate auzi cum tânărul întreabă ”Ne spargeţi telefonul?”, apoi, imaginea revine exact când preotul se urcă într-un Duster, iar cameramanul continuă: „Aşa vă comportaţi? Mi-aţi spart telefonul. Mi-aţi spart şi ecranul”, mai apucă să spună cameramanul, a cărui faţă se oglindeşte în geamurile laterale ale maşinii.

O femeie şi-a sufocat din greşeală bebeluşul, într-un hotel din Iaşi. Tatăl copilului ar fi un deputat cunoscut... Un bebeluș de patru luni a fost furat din spital pentru a fi folosit la cerșit. Copilul fusese abandonat la naștere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x