Antena Căutare

Dragoste în vremea coronavirusului! Cea mai tristă nuntă! Cum și-au spus „da” un mire și o mireasă! Video

Un mire și o mireasă din China au avut parte de cea mai tristă nuntă, din cauza epidemiei de coronavirus. Eroi, cei doi și-au jurat iubire veșnică printr-un apel video, de la sute de kilometri distanță.

Dragoste în vremea coronavirusului! Cea mai tristă nuntă! Cum și-au spus „da” un mire și o mireasă! Video
Captură video.

Autoritățile din districtul Guizhou Zheng au organizat o videoconferință astfel încât să poată ține ceremonia oficială de căsătorie, potrivit People.

Mirele, Yang Cheng, este șeful unității locale de pompieri, iar mireasa, Han Xiaoyao, lucrează, la rândul ei, pentru o comunitate locală.

Cununia lor era programată pentru data de 9 februarie, însă planurile le-au fost date peste cap din cauza epidemiei de coronavirus.

Mirele și mireasa au decis să își anuleze nunta și petrecerea și să fugă înapoi la posturile lor, ca să lupte împotriva coronavirusului.

Ultimul bilanț din China indică 1.380 de morți, respectiv 121 de noi cazuri de deces. Numărul total al infecțiilor a crescut cu 5.090 de noi cazuri, în total fiind 63.851, potrivit președintelui comisiei de sănătate din China.

Banksy a confirmat că lucrarea apărută de Ziua Îndrăgostiţilor pe zidul unei case din Bristol este a sa... Ea este Maya, câinele antrenat pentru salvarea de vieți omenești: "E capabilă să găsească persoane sub dămânături, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x