Antena Căutare

Un proiectil a explodat in Iasi pe un camp: Doi copii, grav raniti

Un proiectil a explodat vineri la pranz in judetul Iasi, pe un santier. Deflagratia s-a petrecut in comuna Baltati, de langa Targul Frumos, localitatea Valea Oilor.

UPDATE 14:50. Cei doi copii se pare ca au chiuliut de la scoala si s-au dus pe camp, acolo unde au gasit obuzul de 37 de mm. Acesta a explodat dupa ce tinerii l-au aruncat in aer. Elevii sunt in stare grava si au fost transportati la spitalul Sf. Maria, din Iasi, unde vor fi operati.

Doi copii sunt raniti in stare grava. Acestia se jucau pe un camp in zona. Bomba este, cel mai probabil, din cel de-al Doilea Razboi Mondial.

Mai multe ambulante SMURD si de politie sunt in zona. De asemenea, un elicopter SMURD se indreapta catre locul accidentului.

"Medicii evalueaza starea copiilor. Amandoi sunt evaluati", a spus Silvia Spiridon, purtator de cuvant ISU Iasi.

"Unul dintre el este afectat la membrele inferioara, iar celalalt si-a pierdut o mana si are trunchiul afectat. Unul dintre copii avea 15", a spus Dragomir Tomaseschi, prefectul judetului Iasi pentru o televiziune.

"Se pare ca acest proiectul care a fost explodat ar fi fost gasit mai demult. Este posibil sa mai fie astfel de bombe prin zona", a mai spus prefectul.

Foto: Intact Images

Basescu: “Boldea a fost in Kenya. Plecarea lui din Romania, o greseala a procurorilor”... Procurori: Serban Huidu nu a adaptat viteza in curba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x