Antena Căutare

El este românul care a devenit erou în Italia după ce s-a luptat cu hoții italieni și a salvat viețile multor oameni nevinovați. Cum l-au răsplătit italienii

„Păreau animale, m-au lovit în fața cu cleștii și cu ranga și mi-au înfipt o șurubelniță în spate, în timp ce mă loveau cu picioarele și pumnii peste tot. Dar am rezistat să-mi apăr blocul, gândindu-mă la toate familiile care au încredere în mine. Și o voi face din nou”, a povestit paznicul blocului de pe via Valtorta 38, în zona Turro pentru Il Giorno.

Un român care lucrează ca paznic de 8 ani în Milano, a trăit de curând una dintre cele mai negre zile din viața sa. El a fost atacat de niște hoți italieni care doreau să jefuiască apartamentele din blocul pe care acesta îl păzea. Paznicul a fost elogiat în presa locală pentru actul său de curaj.

Bărbatul în vârstă de 50 de ani nu este singurul român care apără populația italiană, în trecut fiind și alți ,,eroi" care au salvat în diferite situații cetățeni italieni, dând dovadă de curaj și devotament față de țara care îi găzduiește.

Românul povestește cum s-a petrecut totul: ,, Era cam ora 15:30, stăteam la masă când am auzit un zgomot care venea de la ușă la capătul coridorului de la parter. M-am uitat afară și am văzut un bărbat: era bine îmbrăcat, parfumat, cu ochelari. “Căutați pe cineva?”, l-am întrebat el. – ”Luca, la etajul al treilea”, răspunse el. Dar nu e niciun Luca la etajul al treilea. În acel moment m-a atacat. M-am apărat. El a chemat întăriri și a coborât complicele de la etajele superioare. M-au lovit peste tot, cu picioare, pumni, cu ranga în față, mi-au înfipt o șurubelniță în spate. Au încercat să scape, dar stăteam pe ei,până am ajuns pe stradă și acolo am atras atenția strigând “hoții”, după ce am ajuns pe pământ din cauza unei lovituri. Unii trecători au sunat la poliție. După zece minute, unul dintre ei avea cătușe.’’ spune gazetaromaneasca.

Cum au reacținat hoții când planul lor de jaf a fost stricat de către român

,,Păreau animale, m-au lovit în fața cu cleștii și cu ranga și mi-au înfipt o șurubelniță în spate, în timp ce mă loveau cu picioarele și pumnii peste tot. Dar am rezistat să-mi apăr blocul, gândindu-mă la toate familiile care au încredere în mine. Și o voi face din nou", a povestit el pentru Il Giorno.

Bărbatul povestește că de 8 ani de când lucrează în Milano, el a dat tot ce a fost mai bun, s-a dedicat jobului și ar face orice ca să îi apere și să își facă datoria pe care o are prin prisma serviciului. Cu toate acestea, românul afirmă că sunt oameni și oameni, unii care apreciază valoarea umană, iar alții care se ghidează doar după naționalitate.

Oferte de sărbători în Parâng. Cât costă un pachet pentru Crăciun sau Revelion - VIDEO... Atacul de la Brăila, ”la limita unui atentat terorist”. S-a aflat care era adevăratul plan al bărbatului: ”Trebuie să cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x