Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Un român stabilit în Germania și-a omorât șefa și i-a atârnat corpul pe balustradă pentru că l-a concediat

Sava J are 23 de ani a comis o crimă oribilă în Germania. Bărbatul și-a omorât șefa, care a refuzat să-i mărească salariul, apoi l-a concediat. Judecătorii au decis să-l trimită după gratii pentru tot restul vieții.

Sava J

Românul negociase un salariu de aproape 300 de euro săptămânal. S-a gândit mai bine și a cerut mai mulți bani, iar șefa sa, de 51 de ani, nu a fost de acord. Pentru că nu au ajuns la o înțelegere, Sava a fost concediat de la ferma din Schoeneck (Main-Kinzig-Kreis).

Furios, bărbatul a decis să se răzbune. Și-a ucis șefa, i-a atârnat corpul de o balustradă, astfel încât să pară că femeia s-a sinucis. Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, Sava a mai rămas la fermă șase zile pentru a nu ridica suspiciuni.

Poliția a deschis o anchetă și erau convinși că femeia nu s-a sinucis. Între timp Sava fugise în Austria, acolo unde își găsise un loc de muncă.

Când a fost audiat prima dată de autorități, tânărul și-a recunoscut crima și a povestit pas cu pas cum s-a întâmplat totul. Sava a primit închioare pe viață. A contestat însă măsura, iar judecători penali germaniau respins acum definitiv acțiunea sa, astfel că tânărul român își va petrece restul vieții după gratii, potrivit FAZ.net.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro