Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Un român stabilit în Germania și-a omorât șefa și i-a atârnat corpul pe balustradă pentru că l-a concediat

Sava J are 23 de ani a comis o crimă oribilă în Germania. Bărbatul și-a omorât șefa, care a refuzat să-i mărească salariul, apoi l-a concediat. Judecătorii au decis să-l trimită după gratii pentru tot restul vieții.

Sava J

Românul negociase un salariu de aproape 300 de euro săptămânal. S-a gândit mai bine și a cerut mai mulți bani, iar șefa sa, de 51 de ani, nu a fost de acord. Pentru că nu au ajuns la o înțelegere, Sava a fost concediat de la ferma din Schoeneck (Main-Kinzig-Kreis).

Furios, bărbatul a decis să se răzbune. Și-a ucis șefa, i-a atârnat corpul de o balustradă, astfel încât să pară că femeia s-a sinucis. Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, Sava a mai rămas la fermă șase zile pentru a nu ridica suspiciuni.

Poliția a deschis o anchetă și erau convinși că femeia nu s-a sinucis. Între timp Sava fugise în Austria, acolo unde își găsise un loc de muncă.

Când a fost audiat prima dată de autorități, tânărul și-a recunoscut crima și a povestit pas cu pas cum s-a întâmplat totul. Sava a primit închioare pe viață. A contestat însă măsura, iar judecători penali germaniau respins acum definitiv acțiunea sa, astfel că tânărul român își va petrece restul vieții după gratii, potrivit FAZ.net.

Recomandari