Antena Căutare

„Încercaţi să creați o armată? Ne veţi scana pe toţi? Suntei nebuni?!” Un singur lucru, mai periculos decât virusul: conspirațiile! Experții explică fenomenul

Măștile conțin micropcipuri, distanța socială ne aliniază pentru a forma o armată activată de turnurile 5G, iar măștile ucid. Milioane de oameni cred cele mai bizare teorii conspiraționiste. Specialiștii explică fenomenul și trag un puternic semnal de alarmă

„Încercaţi să creați o armată? Ne veţi scana pe toţi? Suntei nebuni?!” Un singur lucru, mai periculos decât virusul: conspirațiile! Experții explică fenomenul

Profimedia

Într-o lume care caută explicaţii pentru situaţia gravă în care se află, milioane de oameni găsesc refugiu în teoriile conspiraţiei.

De la tehnologia 5G care ar răspândi virusul sau măştile care, de fapt, ar conţine antene, până la microcipuri instalate cu ajutorul termometrelor, teoriile vehiculate sunt care mai de care mai fanteziste.

În centrul unei astfel de teorii controversate, Bill Gates s-a văzut forţat zilele trecute să răspundă acuzaţiilor în direct.

„Nu puteţi obliga oamenii să poarte mască ştiind că acea mască ucide! Ucide!

Doi metri este distanţa impusă de protocolul militar. Încercaţi să antrenaţi, să înregimentaţi omenirea pentru ca atunci când camerele şi 5G-ul iese la iveală. ce se va întâmpla. Ne veţi scana pe toţi? Vom fi scanaţi ni se va lua temperatura? Copiii trebuie să meargă la şcoală cu mască. Sunteţi nebuni?!”

Scenele au fost filmate la o întrunire locală din Florida. S-a întâmplat pe 23 iunie, dar nu este un caz izolat.

De la rețelele 5G care împrăștie virusul până la a-l face responsabil pe Bill Gates pentru fabricarea lui şi ideea unui complot pentru subjugarea omenirii, toate aceste teorii au cucerit teren în ultimele luni.

Un studiu arată că o treime dintre americani cred că statele pun la cale un complot pentru a controla oamenii prin diferite instrumente fanteziste.

„Vine din nevoia oamenilor de a avea o semnificaţie sau o importanţă.

Şi ce poate să transmită mai puternic faptul că eşti important decât că cineva mult mai mare decât tine, un stat, un guvern mondial, extratereştrii, oricine sunt cu ochii pe tine?”, a explicat sociologul Dan Petre.

Internetul și dependența de online, cu atât mai mare în această perioadă de izolare alimentează aceste teorii. Specialiștii atrag însă atenția că dezinformarea poate fi mai periculoasă chiar decât virusul.

Un film documentar care încuraja respingerea măștii și a tuturor argumentelor oamenilor de știință a fost șters de pe internet. Măsura vine după ce zeci de turnuri 5G din Europa au fost incendiate ca să nu mai. răspândească virusul pe continent.

Acuzat ca a stat în spatele fabricării virusului, Bill Gates a făcut apel la calm.

„Oamenii sunt nesiguri şi vor o explicaţie simplă iar acest lucru rezultă în milioane de mesaje pe zi. Iar oameni ca mine şi ca doctorul Fauci devenim ţinte”, a spus Gates.

Experţii ne sfătuiesc să ne informăm din surse autorizate şi nu din postări neverificate de pe rețelele de socializare. Cert este că peste 17 milioane de oameni au fost infectați cu SARS COV 2 la nivel mondial și peste 670 de mii au murit.

Șef din Poliția Capitalei, fugărit de subalterni pe străzile din București! Bărbatul a fost prins pe un gard al Parcului... A tras cu pistolul, în direcția unor copii, în București! Explicația este uluitoare! „Deținea ilegal arma”...
Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Parteneri
Ciorbă de post cu ciuperci și cartofi, gustoasă și hrănitoare
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x