Antena Căutare

Un sofer baut a facut circ in fata Spitalului Judetean din Braila

Un sofer baut a facut circ, aseara, in fata Spitalului Judetean din Braila. Omul nu a vrut sa opreasca la semnalele unei patrule de la Rutiera. A pornit in goana pe strazile din oras si s-a oprit cu masina intr-un copac de la marginea drumului. Dus la spital pentru recoltarea probelor biologice, omul a fost stapani cu greu de politisti.

Barbatul a fost stapanit cu greu de politisti. Nici macar iubita lui, venita intr-un suflet la spital, nu a reusit sa il convina sa se calmeze. S-a linistit abia dupa ce oamenii legii l-au asigurat ca va avea sprijinul unui avocat in momentul in care va da declaratii oficiale.

Cu mintea incetosata de alcool, barbatul a gonit nebuneste pe strazile din Braila. Politistii de la rutiera l-au somat sa opreasca la un control de rutina, dar el a refuzat.

Tanarul nu este la prima aventura de acest fel. A mai fost prins beat la volan si in urma cu trei luni. Atunci, a atacat in instanta actiunea politistilor, iar pana la finalizarea procesului avea dreptul sa conduca in baza unei dovezi. De data aceasta, insa, a ramas si pieton si s-a ales si cu dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice.

Parintii vor putea vedea online absentele si notele elevilor... Un incendiu violent a izbucnit intr-un depozit de la marginea Capitalei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x