Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:20Asia Express - Drumul elefantului (r)

ÎNFIORĂTOR! Un tânăr de 24 de ani și-a violat străbunica de 84 de ani. Agresorul a fost dat în vileag chiar de mama sa

Un bărbat a șocat toată comunitatea în care trăiește, după ce a recurs la un gest teribil. Și-a violat străbunica imobilizată la pat.

Un tânăr de 24 de ani și-a violat străbunica de 84 de ani

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Muereasca, județul Vâlcea, și-a violat străbunica de 84 de ani, profitând de faptul că bătrâna este imobilizată la pat.

Tânărul a profitat de faptul că străbunica sa se află imobilizată la pat și în cursul nopții de joi spre vineri a violat-o pe cea care l-a crescut.

Detalii înfiorătoare despre episcopul de Huși, arestat pentru agresiuni sexuale: "L-a violat pe seminarist în ziua în care și-a îngropat mama"​

Teribila fapta a băiatului a fost descoperită de mama acestuia, cea care a și alertat autoritățile imediat ce aflat de gestul fiului ei.

Printr-un apel la 112, potrivit unui comunicat emis de IPJ Vâlcea, mama agresorului le-a povestit oamenilor legii faptul că fiul său și-a violat străbunica.

În urma apelului, la fața locului s-a deplasat o echipă a poliției, care după cercetări, a stabilit faptul că cele reclamate de mama tânărului sunt adevărate.

„Acesta a profitat de imposibilitatea bătrânei de a se apăra și prin constrângere a dezbrăcat-o și a întreținut relații sexuale cu aceasta”, au transmis polițiștii din Vâlcea, potrivit Antena 3.

Gheorghe Dincă a fost mutilat și violat în închisoare! Soția a fost chemată de urgență

În urma cercetărilor, tânărul de 24 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, însă, sâmbătă, 30 mai, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, instanța a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro