Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor

„Am 51 de ani și m-am îndrăgostit de o fată de 15 ani! I-am dat 40.000 de euro”. Un vasluian din Finlanda, plângere șocantă, pe numele unei minore  

Un bărbat din Vaslui plecat la muncă în Finlanda a făcut o plângere incredibilă, pe numele unei fete de care s-a îndrăgostit când el avea 51 de ani, iar ea 15 ani.

„Am 51 de ani și m-am îndrăgostit de o fată de 15 ani! I-am dat 40.000 de euro”. Un vasluian din Finlanda, plângere șocantă, pe numele unei minore

profimediaimages.ro

Constantin chiar a crezut că și-a întâlnit jumătatea, în ciuda faptului că fata era cu 30 de ani mai tânără decât el. A cunoscut-o pe Facebook, în 2015, și i-ar fi trimis o sumă imensă de bani.

Bărbatul susține că, timp de trei ani, i-a trimis iubitei, elevă de liceu, aproximativ 40.000 de euro. În final, aceasta i-a întors spatele, iar acum el își caută dreptatea la autoritățile judiciare, potrivit Vremea Nouă.

A făcut o plângere pentru o înșelăciune de 10.000 de euro, pentru că doar pentru această sumă are acte doveditoare. După aproape doi ani, dosarul său ar fi în continuare la procuror.

„Soțul meu a fost iubita mea!”. Două femei îndrăgostite una de alta s-au căsătorit ca mire și mireasă! Galerie foto

„Îmi doresc să știu dacă plângerea mea a fost sau nu luată în seamă și dacă se va face sau nu ceva”, a declarat bărbatul pentru sursa citată.

„Mami e, de fapt, tati adoptiv, iar tati e, de fapt, mami”. Un bărbat transformat în femeie și o femeie devenită bărbat s-au căsătorit și au devenit părinți – FOTO

„Am ajutat-o să facă școala. În clasa a 12-a i-am dat bani și pentru meditații și să se pregătească de Bacalaureat. Sau așa îmi spunea ea dar, oricum, examenul nu l-a luat. Am venit apoi în țară să mă văd cu ea, dar nu am găsit-o acasă. Era plecată la mare. Am venit și a doua oară să o iau cu mine în Finlanda, dar nici atunci nu am găsit-o”, a spus Constantin.

Bărbatul speră că își va putea recupera măcar o parte din bani cu ajutorul autorităților.

Recomandari