Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Unchiul tinerei Alexandra Măceșanu a dat marea veste! Alexandru Cumpănașu: „Nu am dorit să anunțăm mai devreme. Dumnezeu ne iubește”

Unchiul Alexandrei Măceșanu are toate motivele să fie în culmea fericirii. Alexandru Cumpănașu a dat marea veste, chiar pe pagina sa de Facebook. 

Alexandru Cumpănașu este unchiul tinerei Alexandra Măceșanu

Alexandru Cumpănașu a reușit să stârnească numeroase reacții în mediul online după ce a făcut o dezvăluire la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Anunțul postat pe Facebook de unchiul tinerei Alexandra Măceșanu a adunat instant zeci de mii de Like-uri și comentarii.

ALEXANDRU CUMPĂNAȘU A DAT MAREA VESTE, PE FACEBOOK

Printre zecile de mesaje în care vorbește despre Alexandra Măceșanu, tânăra răpită, violată și ucisă de către Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, Alexandru Cumpănașu a dat și o veste bună, surprinzătoare pentru mulți.

citește și: Cazul Caracal: Alexandra Măceșanu și detaliul observat de mulți într-o poză! A apărut cu câteva zile înainte de dispariție

„Voi fi din nou TATĂ ‼️❤Dragi prieteni și oameni care ne iubesc și vă iubim am plăcerea să vă anunț astăzi ca Simona, soția mea extraordinară va naște un băiețel peste aprox 3 luni‼️❤ Nu am dorit să anunțăm mai devreme pt a trece perioada critică și pt a nu păți ca ultima dată. Dar Dumnezeu ne iubește și ni l-a dăruit acum pe Tudor Alexandru. Simona se afla in luna a-7-a și totul este în regulă cu bebe. Voi avea astfel 2 băieți și 2 fete. Sunt extrem de fericit‼️❤
Va purta numele tatălui meu care în ultimii 10 ani de viață a fost cel mai important sprijin pentru mine‼️❤ Încă un motiv în plus să lupt împotriva abuzurior asupra copiilor noștri și pt a construi o societate mai bună pt ei‼️ (...)”

Unchiul tinerei Alexandra Măceșanu a dat marea veste! Alexandru Cumpănașu: „Nu am dorit să anunțăm mai devreme. Dumnezeu ne iubește”

Alexandru Cumpănașu și soția sa, Simona

Pentru cei care nu știu, Alexandru Cumpănașu este unchiul tinerei Alexandra Măceșanu, tânăra răpită, violată și ucisă de către Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal:

DESPRE CAZUL CRIMELOR DE LA CARACAL, COMISE DE GHEORGHE DINCĂ

Alexandra Măceșanu a dispărut la finalul lunii iulie a anului trecut și ulterior polițiștii au descoperit faptul că aceasta a fost răpită de Gheorghe Dincă, violată și sechestrată. Anumite probe din anchetă și dezvăluirile făcute de însuși criminalul de la Caracal au arătat că trupul neînsuflețit al fetei ar fi fost incinerat într-un butoi din curtea lui Gheorghe Dincă.

citește și: Caracal: Gheorghe Dincă a cedat la proces! Detaliul șoc dezvăluit despre Luiza Melencu: „Nu sunt lăsat”

Pe 15 ianuarie a fost înregistrat la Tribunalul Olt rechizitoriul trimis de DIICOT prin care s-a dispus trimiterea în judecată a celor doi inculpaţi din "cazul Caracal", Gheorghe Dincă (pentru infracţiunile de trafic de persoane, trafic de minori, viol - două fapte, omor calificat - două fapte, profanare de cadavre - două fapte) şi Ştefan Risipiţeanu (pentru infracţiunea de viol).

citește și: Gheorghe Dincă a fost mutilat și violat în închisoare! Soția a fost chemată de urgență

Gheorghe Dincă este acuzat că le-a ucis pe cele două fete - Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu - în locuinţa sa din Caracal.

Cauza va fi judecată pe fond la Tribunalul Olt, cererea de strămutare formulată de părinţii Alexandrei Măceşanu fiind respinsă definitiv de Curtea de Apel Craiova.

Gheorghe Dincă şi Risipiţeanu se află în Penitenciarul Craiova.

Recomandari