Unde își petrece Crăciunul Familia Regală a României și cine vine să-i colinde

Unde își petrece Crăciunul Familia Regală a României și cine vine să-i colinde

Crăciun 2018

familiaregala.ro

Sărbătoarea Nașterii Domnului ne face pe toți să fim mai buni, mai darnici, amintindu-ne cât de important este să le arătăm și să le spunem celor dragi cât de mult înseamnă ei pentru noi. Crăciunul este despre smerenie, credință și dăruire. Crăciunul este despre familie, prieteni și fapte bune făcute. Crăciunul este despre ajutorul oferit celor care au nevoie, despre zâmbete sincere de copii, colinde și iertare.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, la Palatul Elisabeta, Custodele Coroanei Principesa Margareta a înregistrat un mesaj de Crăciun. Acest lucru a fost posibil cu ajutorul colaboratorilor de la Casa Majestății Sale. Mesajul său va fi transmis luni, 24 decembrie, chiar în Ajunul Nașterii Domnului.

Principesa moștenitoare Margareta spune că își va petrece Crăciunul la Castelul Regal Săvârșin. Ea declară „Castelul de la Săvârşin este locul cel mai apropiat sufletului meu pentru că, de fiecare dată, trăiesc sentimentul prezenţei Reginei Elena, care l-a amenajat, l-a îngrijit şi l-a iubit atât de mult.”

La amenajarea acestui castel, Regina Elena a pus în valoare tot talentul spu de decorator precum și personalitatea de Regină și dragostea de mamă. Principesa Margareta și Princepe Radu își doresc, de asemenea, să păstreze aceleași obiceiuri când vine vorba de transformarea castelului ce devine un model de comunitate rurală.

În apropierea Crăciunului, Familia Regală va primi grupuri de colindători la Săvârșin veniți din toate colțurile țării. Ca în fiecare an, aceștia vor fi așteptați cu ceai cald, cozonac și cadouri în Satul Regal, la intrarea pe Domeniul Regal Săvârșin.

Sursă foto: familiaregala.ro

Ultimele știri