Căutare Live

Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj își suspendă cursurile. "Măsura având un scop preventiv"

Astăzi, Consiliul de Administrație al Universității „Babeș-Bolyai”, din Cluj-Napoca a decis suspendarea cursurilor în perioada 11 – 22 martie, ca măsură de prevenție în cazul epidemiei cu coronavirus.

Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj își suspendă cursurile

Purtătorul de cuvânt al universității, Laura Irimieș, a declarat că se recomandă desfășurarea online a cursurilor, iar unde nu se poate, acestea vor fi recuperate.

De ce se închid școlile, dar vor fi after school-uri deschise? Explicațiile Monicăi Anisie: "Nu aparțin de Ministerul Educației"

„Consiliul de Administrație al UBB a decis suspendarea cursurilor, a conferințelor, simpozioanelor și evenimentelor în perioada 11 – 22 martie, măsura având un scop preventiv. Nu a fost înregistrat la noi niciun caz de coronavirus, dar s-a decis preventiv suspendarea cursurilor. Recomandarea Consiliului de Administrație al universității este ca acolo unde se poate, cursurile să se desfășoare online, pe platfome de tip e-learning, iar unde nu se poate, cursurile vor fi recuperate. Activitățile de cercetare care, de regulă, sunt individuale, vor continua”, a spus Irimieș.

Universitatea „Babeș-Bolyai” este cea mai mare din România, cu 21 de facultăți și aproximativ 45.000 de studenți.

Primul teatru privat care va transmite spectacolele pe Facebook, din cauza coronavirusului. "Este de datoria noastră să vă protejăm"​

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Patru polițiști de la Rutieră, prinși în flagrant, în Olt. Cum îi păcăleau pe șoferi și cât „costa” trecerea prin Pădure...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri