Căutare Live

Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj își suspendă cursurile. "Măsura având un scop preventiv"

Astăzi, Consiliul de Administrație al Universității „Babeș-Bolyai”, din Cluj-Napoca a decis suspendarea cursurilor în perioada 11 – 22 martie, ca măsură de prevenție în cazul epidemiei cu coronavirus.

Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj își suspendă cursurile

Purtătorul de cuvânt al universității, Laura Irimieș, a declarat că se recomandă desfășurarea online a cursurilor, iar unde nu se poate, acestea vor fi recuperate.

De ce se închid școlile, dar vor fi after school-uri deschise? Explicațiile Monicăi Anisie: "Nu aparțin de Ministerul Educației"

„Consiliul de Administrație al UBB a decis suspendarea cursurilor, a conferințelor, simpozioanelor și evenimentelor în perioada 11 – 22 martie, măsura având un scop preventiv. Nu a fost înregistrat la noi niciun caz de coronavirus, dar s-a decis preventiv suspendarea cursurilor. Recomandarea Consiliului de Administrație al universității este ca acolo unde se poate, cursurile să se desfășoare online, pe platfome de tip e-learning, iar unde nu se poate, cursurile vor fi recuperate. Activitățile de cercetare care, de regulă, sunt individuale, vor continua”, a spus Irimieș.

Universitatea „Babeș-Bolyai” este cea mai mare din România, cu 21 de facultăți și aproximativ 45.000 de studenți.

Primul teatru privat care va transmite spectacolele pe Facebook, din cauza coronavirusului. "Este de datoria noastră să vă protejăm"​

Exclusiv! Spitalul de Urgență MAI, înconjurat de mascați și polițiști. Angajații și pacienții, împietriți de frică! Ce s... Doi angajaţi ai Penitenciarului Iaşi, transportaţi la spital după ce au inhalat fum în urma unui incendiu izbucnit într-...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri