Antena Căutare

Unui baimarean i-a trecut un glont pe la ureche in timp ce se uita la televizor

Un barbat din Baia Mare s-a trezit cu geamurile casei facute tandari de un glont care a trecut foarte aproape de el. Politistii si procurorii trebuie sa afla acum cum a ajuns glontul care a ajuns in casa batranului. Locuinta este chiar peste drum de sediul unei banci si ceea ce stiu anchetatorii cu siguranta pana in acest moment este faptul ca ambele cladiri au geamurile sparte.cei din cladirea vecina spun insa ca n-au auzit ca s-ar fi tras cu o arma. Barbatul este inca in stare de soc.

Batranul este inca in stare de soc. Abia se intorsese din concediu si se asezase sa se odihneasca pe fotoliu, in fata televizorului. Imediat, a auzit un zgomot puternic. A iesit in curte si si-a vazut geamurile casei facute tandari. A sunat imediat la 112 si a dat alarma si printre vecini.

Sositi la fata locului, anchetatorii au periat fiecare metru patrat din jurul ambelor cladiri - cea din care se presupune ca s-a tras cu arma si cea in care s-a infipt glontul.

Doar un astfel de proiectil ar fi putut sa parcurga o distanta atat de mare. Practic, glontul a mers prin interiorul biroului, aflat deasupra unei parcari subterane, a iesit prin geam si a traversat o parcare si un bulevard cu patru benzi. A trecut, apoi, de inca o parcare si a intrat intr-un perete din casa batranului de 60 de ani.

Surse din randul anchetatorilor spun ca in biroul de unde s-a tras cu arma ar fi avut loc o cearta. Nu se stie, insa, intre cate persoane. Cladirea are doua etaje, la parter este sucursala unei banci, iar deasupra, de unde ar fi pornit glontul, este sediul unei firme care executa tamplarie din lemn si mobilier de gradina.

Un tanar de 18 ani, erou dupa ce a intrat prin foc sa salveze o fetita de cinci ani... Fost politist, prins in flagrant cand primea bani ca sa-i obtina unui sarb cetatenie romana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x