Antena Căutare

Update // Cazul tinerei in coma din cauza muncii epuizante: Fata a murit!

Tanara care a stat in coma, timp de patru zile, la Spitalul Universitar a murit sambata seara. Ramona Caciu a fost mentinuta in viata doar de aparatele medicale. Ea a fost adusa la Spitalul Universitar si internata la Terapie Intensiva dupa ce i s-a facut rau in timp ce era la servici.

Familia tinerei sustine ca de vina sunt epuizarea si stresul de la locul de munca. Dupa ce a fost gasita. Femeia a fost resuscitata de un echipaj SMURD mai bine de o ora si jumatate inainte de a fi transportata la Terapie Intensiva.

Medicii spuneau, cand au transportat-o la spital, ca doar aparatele o mai tineau in viata pe femeia in varsta de 30 de ani. Dupa primele investigatii, i-a fost descoperit un edem cerebral foarte mare si o iregularitate in functionarea inimii.

Tanara lucra la o firma de colectare a datelor de pe splaiul Unirii. Familia sustine ca in ultimul timp muncea foarte mult la schimbarea unui limbaj de programare cerut la serviciu si era foarte stresata. Femeia este casatorita si are doi copii.

Va sunt respectate drepturile la locul de munca?... Mamele ar putea iesi mai devreme la pensie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x