Antena Căutare

UPDATE! Dinel Staicu, alias Nutu, a ajuns in Romania!

Dinel Staicu a fost adus joi in tara, dupa ce a fost prins in localitatea Mako din Ungaria. Staicu a fugit din tara cu o zi inainte sa fie condamnat in dosarul BIR. El are de executat o pedeapsa de sapte ani de inchisoare.

UPDATE 13.20: Dinel Staicu a fost predat autoritatilor romane in punctul de trecere de la Vama Bors, in jurul orei 13.00.

Dinel Staicu a fost adus de politistii ungari cu o masina. De aici, a fost preluat de o escorta a Politiei Romane si va fi dus in arestul Inspectoratului de Politie Bihor.




Afaceristul craiovean Dinel Staicu a fost dat in urmarire nationala, la inceputul lunii aprilie, dupa ce fusese condamnat definitiv la sapte ani de inchisoare pentru complicitate la abuz in serviciu privind falimentarea Bancii Internationale a Religiilor (BIR).

Dupa condamnarea definitiva la sapte ani de inchisoare pentru fraudarea BIR, Dinel Staicu si-a schimbat numele in Dinel Nutu, preluandu-l pe cel al sotiei.

Dinel Staicu a fost trimis in judecata de DNA in noiembrie 2006. Alaturi de el a fost inculpat si fostul presedinte al BIR. Potrivit anchetatorilor, din banii obtinuti fraudulos de la BIR, Staicu a cumparat actiuni la SIF Oltenia, in valoare de peste un milion de euro, prin intermediul unor societati pe care le controla.

Staicu a fost numit in conducerea SIF Oltenia in 2006, inlocuindu-l in functia de presedinte-director general pe Vasile Salapa.

Sursa: Antena3

Devenim "consumabile" prin noul Cod al Muncii... Tigari de contrabanda, descoperite intr-o cripta dintr-un cimitir maramuresean...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x