Antena Căutare

UPDATE! Judecatoarea Iuliana Pusoiu, acuzata oficial de trafic de influenta

Procurorii DNA au dat buzna aseara in locuintele a doua judecatoare de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), cercetate pentru primire de foloase necuvenite.

UPDATE 3!


UPDATE 2!


"Exclud total notiunea de vinovatie din punct de vedere juridic. (...) Pe acest telefon nu m-a sunat nimeni, niciodata, in afara de sotul meu. Intregul colectiv pe care il coordonez din punct de vedere managerial, ma refer la colegii mei, stie mai bine ca oricine ca, in afara de problemele profesionale, nu am discutat absolut nimic", declarat Gabriela Barsan.

„Nu o data, am fost implicata in situatii de genul acesta, ca dupa o mediatizare, sa fiu pusa in situatia de a solutiona un dosar. Sper sa nu fiu pusa in situatia sa lupt si pentru altceva legat de persoana mea", a adaugat judecatoarea.


UPDATE!


Avocata Claudia Silinescu Gherbovan a fost audiata, vineri, timp de patru ore de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA). Aceasta s-a prezentat la DNA, pentru a fi audiata in cazul judecatoarelor Gabriela Barsan si Iuliana Pusoiu. La iesirea din sediul DNA, avocata nu a dorit sa faca declaratii presei.

Joi seara, procurorii DNA perchezitionat locuinta judecatoarei Gabriela Barsan, presedinta Sectiei Contencios Administrativ de la Inalta Curte de Casatie, suspectata de luare de mita. Alaturi de Gabriela Barsan, in Ancheta DNA este vizata si Iuliana Pusoiu, de la Sectia de Contencios a instantei supreme.

Gabriela Barsan, sefa sectiei de Contencios Administrativ, si colega ei Iuliana Pusoiu sunt suspectate ca ar fi primit excursii in strainatate si diferite cadouri de la un om de afaceri in schimbul unor decizii favorabile.

Sisu, din nou la parnaie: 4 ani de inchisoare pentru consum si detinere de droguri... VIDEO! Copila de 11 luni, aruncata de un unchi nebun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x