Antena Căutare

Update: Politia a dat de urma celor care au agresat astazi un copil langa scoala. Au doar 15 ani

Cei doi agresori care au atacat un copil la doi pasi de o scoala din Capitala au fost prinsi de politisti acum scurt timp. Ingrijorator este ca cei doi sunt si ei tot adolescenti. Unul este coleg cu victima, iar al doilea este var cu primul. L-au pandit pe baiat in timp ce mergea la ore si l-au lovit. Pentru o fata.

Era putin dupa ora 11. Adolescentul mai avea cateva sute de metri pana sa ajunga la scoala, cand a fost incoltit de doi tineri, unul dintre ei coleg cu victima. Baietii l-au intepat in picior, se pare cu un cutit, apoi au disparut.

“Din primele declaratii, altercatia a pornit de la o cearta legata de prietena agresatului”, au spus politistii.

Tanarul ranit a fost dus la spitalul Marie Curie, unde medicii l-au pansat. Din fericire, nu a fost vorba despre o rana grava.

“Nu este vorba de injunghiere, este vorba, se pare, de o intepatura”, spune Marian Banu, de la Inspectoratul Scolar al Capitalei.

La doua ore dupa intamplare, politistii au reusit sa dea de urma atacatorilor. Doi tineri de 15 ani. Baietii au fost dusi la audieri. In paralel cu politia, si Inspectoratul Scolar a inceput o ancheta pentru a vedea daca scoala are vreo vina.

“Mi-e teama sa imi mai las copiii aici. Din cauza a ceea ce se intampla”, spune o mama ingrijorata.

Cei doi adolescenti vor fi cercetati in libertate. Tanarul agresat are 15 ani, este elev in clasa a sasea si fusese transferat de curand la Scoala Nr. 148.

sursa foto: guardian.co.uk

Un bucurestean, arestat pentru ca s-a dat drept apropiat al lui Raed Arafat si a comandat echipamente medicale in numele... Miercurea Ciuc: Un elev isi santaja un coleg de liceu. Pe parcursul a doua luni, a obtinut 4.500 de lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x