Antena Căutare

Un bucurestean, arestat pentru ca s-a dat drept apropiat al lui Raed Arafat si a comandat echipamente medicale in numele SMURD

Un barbat din Bucuresti care s-a prezentat drept angajat al Fundatiei pentru SMURD si un apropiat al lui Raed Arafat a inselat mai multe firme. Bucuresteanul a fost arestat pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave.

Vasile Coman, in varsta de 29 de ani, s-a dat drept, „doctorul Koman” si a comandat echipamente medicale de la mai multe firme din Capitala. Barbatul s-a recomandat ca fiind un apropiat al secretarului de stat Raed Arafat si a facut mai multe comenzi in numele Fundatiei pentru SMURD.

Oamenii legii au facut o perchezitie la domiciliul lui si au gasit mai multe stampile cu numele lui si ale unor entitati oficiale din Romania.

Coman este suspectat ca ”la inceputul lunii februarie 2012, a contactat o societate comerciala din Bucuresti si dupa ce s-a recomandat ca fiind reprezentant al unei fundatii cu activitati in domeniul medical, a comandat mai multe echipamente specifice. Acesta a mai promis producatorului o comanda de cateva mii de exemplare identice. In momentul in care producatorul a solicitat achitarea comenzii onorate si a unui avans pentru cea urmatoare, suspectul nu a mai putut fi contactat. In acest fel, a fost creat societatii un prejudiciu de 4.000 de lei", a precizat Politia Romana intr-un comunicat citat de Mediafax.

Foto: Intact Images

Individul care a lovit cu o sticla in cap un politist a fost prins. Risca pana la trei ani de inchisoare... Update: Politia a dat de urma celor care au agresat astazi un copil langa scoala. Au doar 15 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x