Antena Căutare

UPDATE! Tragedie intr-o tabara din Busteni. O fata, olimpica la matematica, s-a prabusit de la etajul trei al vilei in care era cazata

Se scurg clipe la limita dintre viata si moarte pentru o copila de 13 ani din Capitala. Fata, olimpica la matematica se afla in tabara, in Busteni cand s-a prabusit de la etajul trei al vilei in care era cazata. Azi dimineata un profesor a gasit-o in coma si inghetata bocna

O imagine cu care nu ai vrea sa te intalnesti niciodata! Chiar si medicii au simtit fiori reci la vederea sarmanei copile. Aproape ca si sangele ii inghetase. A stat multe ore din moment ce totul pe langa ea era inghetat. Si hainele erau inghetate si au trebuit taiate si desfacuta gheata de pe imbracaminte si de pe par.

A fost nevoie de folosirea tarnacopului pentru a indeparta sloiurile de gheata. Era in coma profunda, temperatura centrala 20 de grade, deci hipotermie severa.

Din fericire, inca mai respira. Medicii au invelit-o in folii si paturi groase ce sa-i ridice treptat temperatura corpului, in timp ce o resuscitau. Copila a intrat insa in stop-cardiac, imediat ce a ajuns la spitalul din Sinaia. Familia a sosit intr-un suflet. Medicii reusesc cu fiecare ora sa-i ridice temperatura cu un grad, dar sansele ei de supravietuire sunt in continuare minime.

Fata, olimpica la matematica, se afla la Busteni intr-o tabara. Era, se pare, indragostita de unul dintre baieti, care nu-i dadea atentie. Aseara, cand toti s-au pus pe petrecut, fata ar fi facut o criza de gelozie si, ca s-o linisteasca, ceilalti colegi ar fi incuiat-o in camera.

In vila respectiva se aflau 22 de elevi insotiti de patru dascali. Tabara era organizata de un profesor de matematica, cel care ii pregatea pe elevii olimpici.

Politistii urmeaza sa stabileasca daca fata s-a aruncat de la etaj sau a fost vorba de un accident.

Raman insa si multe intrebari fara raspuns: cum de se poate intampla asa ceva intr-o tabara de olimpici, ce au facut profesorii in timpul scandalului si cum de s-a putut ajunge la o astfel de tragedie?

Aproape doua treimi dintre soselele nationale au nevoie de reparatii urgente... Epidemie de trichineloza in Galati. 12 persoane au ajuns la spital dupa ce au mancat din carnea de porc infestata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x