Antena Căutare

Uraganul Michael. În ce zone din SUA e stare de urgență și unde se fac evacuări

Uraganul Michael. În ce zone din SUA e stare de urgență și unde se fac evacuări. Află toate informațiile despre evoluția Uraganul Michael și efectele sale din Statele Unite, doar din articolul a1.ro

Uraganul Michael. În ce zone din SUA e stare de urgență și unde se fac evacuări
Uraganul Michael | ziuaveche.ro

Uraganul Michael e pe cale să ajungă în sud-estul Statelor Unite ale Americii. Locuitorii din Georgia și Florida sunt înspăimântați de ce consecințe poate avea acest uragan asupra locuințelor lor de vreme ce acesta s-a intensificat, ajungând la categoria a patra.

Jumătate de milion de locuitori din zona de coastă au fost sfătuiți să se refugieze în zonele mai înalte pentru a evita impactul furtunii. Prognozele arată că acest uragan va fi însoțit de rafale devastatoare, provocând valuri de peste 4 metri.

În cursul zilei de azi uraganul Michael va ajunge în nord-vestul statului Florida. Centrul Național pentru Uragane (NHC) din Statele Unite indică faptul că valurile ce le va declanșa au potențial devastator. Pe scara cu cinci trepte Saffir-Simpson, uraganul a ajuns la categoria a patra de la categoria a treia.

Uraganul Michael a provocat pagube majore și întreruperi în producția de gaze și petrol. Pe întreg teritoriul statului Florida, Președintele Donald Trump a declarat stare de urgență. Cel mai recent buletin emis de NHC indică faptul că uraganul se află la aproximativ 275 kilometri sud-vest de Apalachicola. Viteza vântului poate atinge 210 kilometri la oră.

Furtuna puternică ar putea stârni tornade în diverse regiuni în din Georgia și Florida. Uraganul Michael poate provoca ploi torențiale în Georgia, Florida, Alabama, Carolina de Nord și Carolina de Sud. Cantitățile de precipitații pot atinge 30 centimetri.

Sursă foto: ziuaveche.ro

Accident GRAV în Capitală, în urmă cu puțin timp! O femeie a fost proiectată într-un autobuz, în urma impactului... Iisus şi Maria Magdalena, varianta Târgu Jiu: un director din Primărie a pus o femeie de serviciu să-l spele pe picioare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x