Antena Căutare

Urgia albă se mută! Iarna pune stăpânire pe România în următoarele ore!

Vremea deja ne-a obișnuit cu schimbările bruște de temperatură și fenomene ale naturii. ANM vine cu un avertisment de ultimă oră cu privire la ninsorile anunțate în ultimele zile și la urgia albă ce pare că nu vrea să ne părăsească.

Vremea deja ne-a obișnuit cu schimbările bruște de temperatură și fenomene ale naturii. ANM vine cu un avertisment de ultimă oră cu privire la ninsorile anunțate în ultimele zile și la urgia albă ce pare că nu vrea să ne părăsească.

Alerta meteo de Cod Galben de ninsori dată de ANM în ultimelele zile a speriat toți românii. Din fericire, Teodora Cumpănașu, meteorolog ANM, susține că ninsorile ninsorile deja sunt în diminuare, ceea ce nu poate decât să fie o veste îmbucurătoare. Cu toate acestea, meteorologii păstrează starea de alertă pentru orice schimbare a vremii și sunt gata să informeze românii în orice moment cu privire la schimbările bruște de fenomene și temperatură.

Potrivit informațiilor oferite de ANM, pentru partea de nord a țării și, în mod deosebit în județul Suceava și partea de nord a Carpaților Orientali, stratul de bază de zăpadă, nou-depus, este consistent, asfel încât ninsorile care vor continua până spre orele serii vor depune în continuare. „Sunt în diminuare, dar încă pot ridica probleme, în special pe drumurile din extremitatea de nord a țării”, a mai declarat Teodora Cumpănașu, meteorolog ANM, potrivit Dc News.

„Din această seară, ninsorile încetează în partea de nord a țării, vremea se ameliorează. Se va înrăutăți în partea de sud a țării. În această noapte și mâine, în special, în Câmpia Română o să apară ceață persistentă, asta înseamnă că mâine nu ne mai bucurăm de temperaturi de primăvară ca astăzi, în Capitală nu așteptăm mai mult de 4-5 grade la amiază și un vânt ce va deveni moderat, care sporește senzația de rece. Pentru sudul și sud-estul țării, așteptăm să apară și precipitații începând cu dimineața zilei de duminică, continuând duminică și duminică noapte. De data aceasta vorbim de precipitații predominant sub formă de lapoviță și lapoviță și ninsoare. În județe din sudul, din estul Munteniei, dar și în Dobrogea, cu excepția litoralului, se va depune și strat de zăpadă. Sunt ninsori însoțite și de vânt, în jur de 50 km/h.” a conchis meteorologul ANM

Horoscopul 10 februarie 2018. Nativii acestei zodii trebuie SĂ JOACE LA LOTO, Norocul lor e foarte mare în aceste zile!... Femeie atacată de maidanezi lângă o școală. Imagini surprinse în momentul incidentului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x