Antena Căutare

Vacanța de Paște 2019. Oferte și destinații de vis în Bucovina

Vacanța de Paște 2019. Oferte și destinații în Bucovina. Află din articolul a1.ro, ce posibilități ai pentru petrecerea sărbătorii de Paște în această frumoasă zonă din România, aflată în topul preferințelor an de an

Vacanța de Paște 2019. Oferte și destinații de vis în Bucovina Galerie
Bucovina | facebook.com

Vacanța de Paște 2019. Oferte și destinații în Bucovina. Află din articolul a1.ro, ce posibilități ai pentru petrecerea sărbătorii de Paște în această frumoasă zonă din România, aflată în topul preferințelor an de an

Primăvara poposește la noi în țară cu vreme frumoasă și temperaturi ridicate. De aceea, în vacanța de Paște românii caută să un loc feeric și liniștit, cu peisaje frumoase, poate în inima munților, pentru a se regăsi și a-și încărca bateriile. Poți alege ca următoarea ta destinație de vacanță să fie Bucovina, amintindu-ți că și țara noastră are frumusețile ei. Așa că oprește goana după bilete de avion pentru destinații exotice pentru o clipă și vizitează locuri frumoase cu tradiții încă vii, din țara ta.

Vacanța de Paște 2019. Oferte și destinații de vis în Bucovina

Bucovina

facebook.com

Căutând oferte de cazare în Bucovina, vei reuși să găsești ceva potrivit pentru toate buzunarele. Multe dintre pensiunile și hotelurile din această zonă frumoasă a țării și-au definitivat deja ofertele de Paști. Astfel, dacă te grăbești să faci rezervări, vei prinde cele mai bune oferte în Bucovina.

Vacanța de Paște 2019. Oferte și prețuri de cazare în Bucovina

Pentru niște prețuri mai mici, poți opta pentru o pensiune din apropierea Mănăstirii Humorului care oferă pachete de 300 lei/ zi/ persoană cu pensiune completă și băuturi din partea casei.

În Frasin, la o cabană poți găsi cazare cu 75 lei/ noapte/ persoană. În acest preț intră doar cazarea, fără mic dejun sau mese festive. Dacă îți dorești să îți petreci vacanța de Paște în Vatra Dornei cu cel puțin o masă pe zi, te poți caza la o pensiune care oferă mic dejun la prețul de 320 lei/ persoană.

Vacanța de Paște 2019. Oferte și destinații de vis în Bucovina

Bucovina

facebook.com

Vacanța de Paște 2019. Oferte în Bucovina - La Gura Humorului și în Câmpulung Moldovenesc vei găsi multe cabane și pensiuni în mijlocul naturii, înconjurate de munți, poienițe și peisaje extraordinare. Trebuie să profiți de această ocazie și de ofertele puse la dispoziție pentru a te relaxa. În aceste zone prețurile variază de la 80 lei/ noapte/ persoană în Câmpulung Moldovenesc, la 110 lei/ noapte/ persoană. Aceasta se numără printre cele mai avantajoase oferte în Bucovina.

Dacă nu pleci singur la munte și iei toată gașca cu tine, a-ți putea considera să închiriați o întreagă vilă pentru voi. În Vatra Dornei vei găsi vile cu o capacitate de cel puțin 10 adulți care poate fi închiriată cu 700 lei/ noapte.

Vacanța de Paște nu e doar o vacanță, ci un răsfăț, un mod de a ne deconecta de la cotidian, rutina zilnică cu prea multe responsabilități. Astfel, unii aleg o vacanță care include mai multe beneficii, chiar dacă sunt convinși că prețurile vor fi mai ridicate.

Vacanța de Paște 2019. Oferte și destinații de vis în Bucovina

Bucovina

facebook.com

Vacanța de Paște 2019. Oferte în Bucovina

La Putna, vei găsi o pensiune cu tarife de aproximativ 1.500 lei/ persoană pentru 3 nopți de cazare. Șederea ta va fi una de vis, plină de relaxare, având oportunitatea să experimentezi tradiționalul printr-o plimbare cu căruța, dar și modernitatea dacă alegi să te relaxezi la piscină.

De asemenea, poți alege să participi, alături de cei mici, la un atelier de încondeiat ouă pentru a-i învăța pe copii să păstreze tradițiile de Paște. În noaptea de înviere, după slujba de la biserică, poți ridica lampioane alături de cei dragi, punându-ți o dorință.

Vacanța de Paște 2019. Oferte și destinații de vis în Bucovina

Bucovina

facebook.com

Vacanța de Paște 2019. Oferte în Bucovina. În Voroneț vei putea găsi oferte de cazare pentru 3 nopți cu aproximativ 1.300 lei/ persoană, incluzând mâncăruri tradiționale, masă festivă, formație și seară de karaoke. Practic, vacanța ta de Paște e asigurată de gazdele unei pensiuni care nu doar că îți oferă tot confortul, dar ai parte și de petreceri alături de prieteni. Distracția la masa festivă de Paște și cea de la o seară de karaorke pot deveni amintiri memorabile.

O ofertă mai avantajoasă la preț vei găsi în Horodnic de Sus. În această zonă, un han din Horodnic de Sus are următoarele oferte pentru demipensiune 3 nopți : camera cu 2 paturi – 1.200 lei pachet / persoană, camera cu pat matrimonial – 1.300 lei pachet / persoană și garsoniera cu chicinetă – 1.500 lei pachet / persoană.

De Paște, un hotel din Gura Humorului îi întâmpină pe turiștii săi cu prețuri bune pentru o vacanță de neuitat alături de cei dragi. Pentru un sejur de 3 nopți, este posibil să plătești cel puțin 1.500 lei / persoană cu demipensiune și masă festivă.

Citește și: Vacanța de Paște 2019. Top 10 destinații preferate de români și prețurile acestora

Sursă foto: facebook.com/BucovinaTeIubesc

Cel mai circulat mijloc de transport în comun, în afară de metrou, se închide. Sute de mii de bucureșteni vor fi afectaț... Bani în plus pentru personalul didactic. Ministerul Educației vrea să introducă spor de suprasolicitare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x