Antena Căutare

Intr-o clipa de neatentie un sofer a virat spre moarte. Vacanta, terminata la spital

Intr-o clipa de neatentie un sofer a virat spre moarte. Si l-a luat cu el si pe barbatul care era pe scaunul din dreapta. Duba in care erau cei doi a intrat pe contrasens si a lovit in plin o masina in care erau patru tineri care se intoarceau din vacanta. Ei au avut zile, dar cel mai probabil vor petrece revelionul in spital

Cand au iesit din curti localnicii au vazut o masina distrusa in care erau patru tineri in agonie. Cativa metri mai incolo, intr-o duba erau doi oameni care nu mai respirau. Soferul dubei ar fi provocat tragedia.

“A patruns pe contrasens lovind separatorul din plastic, dupa care a intrat in coliziune cu un autoturism Opel care circula din directia Ploiesti catre Bucuresti”, a declarat comisarul sef Stefan Crivat, Politia Rutiera “Prahova.

Localnicii si-au dat seama ca nu mai pot face nimic pentru soferul dubei si pentru pasagerul din dreapta sa. Asa ca s-au dus sa-i ajute pe cei patru tineri din cealalta masina.

Persoanele ranite au fost preluate cateva minute mai tarziu de medici. “Au fost tranportate la Spitalul Judetean din Ploiesti prezentand traumatisme cranio cerebrale minore, cu plagi contuze, excoriatii la nivelul fetelor si membrelor, cu contuzii la nivelul membrelorsuperioare”, a afirmat Violeta Paun, medic Ambulanta Prahova.

Tinerii sunt acum in stare stabila.

Leacuri pentru mahmureala: Ciorba acrisoara, zeama de varza, cafea sarata si.... alcool... Cinci persoane au fost la un pas de moarte din cauza unei femei grabite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x