Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Valea Prahovei, pregătită pentru minivacanța de Rusalii DN 1, din nou ca altădată!

După o lungă perioadă în care afacerile au fost pur şi simplu îngheţate, staţiunile de pe Valea Prahovei şi-au recăpătat strălucirea şi au fost pregătite să-şi primească primii turişti.

Atmosfera de sărbătoare s-a văzut încă de la intrarea pe DN1, acolo unde traficul a reînviat, după perioada stării de urgenţă. Hotelierii i-au aşteptat pe turişti cu fel şi fel de oferte, dar şi cu reguli stricte de igienă şi distanţare socială.

Cum arată o vacanță cu reguli pe litoralul românesc. Câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru închirierea unui șezlong

Minivacaţa de Rusalii a readus cu ea şi aglomeraţia de pe Drumul Naţional 1

Cu aceatsă ocazie polițiști au făccut recomandări conducătorilor auto.

"Recomandăm conducătorilor auto care aleg să circule pe Drumul Naţional 1, către zona montană şi către judeţul Braşov, să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, conform lui"Adrian Plăcintă, inspector de poliţie.

Cum din fiecare vacanță la munte nu pot lipsi plimbările pe cărările munților, cei mai mulți au ales să ajungă la Cota 1.400.

Cele mai incendiare petreceri de la malul mării, în prima minivacanță din pandemie. Cum o să vă distrați

Minivacanța de Rusalii a început și cu vizite la vestigiile importante din stațiunile de la poalele muntelui. Unul dintre cele mai vizitate obiective a fost, bineînţeles. Castelul Peleș și vechile clădiri istorice.

Iar managerii de hotel şi-au pregătit tot setul de reguli pentru a primi în siguranţă turiştii.

Au început să apară primere rezervări pentru această minivacanţă, și aproximativ 60% din capacitatea unor hoteluri este deja ocupata, conform hotelierilor de la munte.

Cei care au ales să se bucure de răcoarea muntelui vor rămâne în stațiunile de pe Valea Prahovei până luni, profitând astfel de weekendul prelungit.

Urmăriți mai multe accesând clipul video de mai sus, difuzat la Observator.

Recomandari