Antena Căutare

Valeriu Tabara a intrat cu masina intr-un pod si s-a accidentat grav

Fostul ministru al Agriculturii a ajuns la spital dupa ce a intrat cu masina intr-un pod de langa Timisoara. Valeriu Tabara era in drum spre o actiune electorala si a pierdut controlul volanului, iar masina s-a facut praf. O arata si imaginile surprinse imediat dupa impact. Deputatul a suferit o fractura bilaterala de femur si urmeaza sa fie supus unor interventii chirurgicale.

Cu putin timp sa sjunga cu picioarele zdrobite pe targa, Valeriu Tabara era la volanul masinii lui, in drum spre Recas. Acesta se indrepta spre colegiul in care candideaza, iar masina era plina de material promotionale. La iesirea din Izvin, Valeriu Tabara s-a lovit cu automobilul de un picior de pod.

La fata locului au venit ambulantele, oamenii legii si descarcerarea pentru a-l scoate pe fostul ministru dintre fiare. Deputatul le-ar fi declarat ca a incercat sa evite un autoturism care intrase pe contrasens. Echipajele de prim ajutor l-au transportat pe fostul ministru la Spitalul Judetean din Timisoara. In urma analizelor, s-a stabilit ca Valeriu Tabara are fracturi de femur la ambele picioare. Este internat la sectia de ortopedia a spitalului si urmeaza sa fie operat.

La spital au venit prietenii si colegii de partid.

Fostul ministru al Agriculturii Valeriu Tabara are 63 de ani. Este pentru a cincea oara in campanie electorala pentru mandatul de deputat.

Cum va fi vremea in weekend? Avertizare ANM de zapada, pana duminica... Cei doi teroristi care planuiau atacuri de sarbatori erau studenti bursieri la Sibiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x