Antena Căutare

Cincisprezece vanatori italieni sunt audiati pentru braconaj la Cernavoda

Au fost descinderi, joi dimineata, in doua hoteluri din Cernavoda. Politistii cautau 15 vanatori italieni despre care aflasera ca s-ar ocupa cu braconajul. In camerele italienilor au descoperit peste 6000 de cartuse.

Politistii au gasit in camerele de hotel ale celor 15 italieni mai multe echipamente speciale pentru partidele de vanatoare, adica asa numitele "chematoare electronice" care ii ajuta pe vanatori sa atraga spre ei stoluri de pasari. Practic, oamenii nu trebuie decat sa stea pe loc si sa traga.

In alte tari, aceste dispozitive au fost interzise, dar la noi sunt inca permise. Anchetatorii i-au luat insa la audieri pe italieni pentru miile de cartuse pe care le detineau. Asta pentru ca un vanator are voie sa aiba asupra lui maximum 250.

Pe numele indivizilor s-au deschis dosare penale pentru infractiuni la legea armelor, nerespectarea regimului munitiilor si braconaj cinegetic. In plus, se pare ca unii dintre ei nu aveau nici permise de vanatoare.

FOTO: painetworks.com

Evacuare cu scandal, in Sectorul 1 al Capitalei... UPDATE! O femeie si-a aruncat bebelusul din masina, pe o strada din Capitala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x