Antena Căutare

Evacuare cu scandal, in Sectorul 1 al Capitalei

Evacuare cu tipete, bocete si amenintari cu moartea in sectorul 1 al Capitalei. Treisprezece familii care stateau cu chirie intr-o cladire nationalizata au fost poftite afara de executor si jandarmi. Oamenii s-au impotrivit din toate puterile si chiar au amenintat ca-si dau foc daca vor fi aruncati in strada.

Chiriasii s-au asezat in fata portii inchise si au inceput sa strige la executor si jandarmi. Nu au reusit sa-i intimideze, asa ca unul dintre chiriasi s-a urcat pe cladire. Avea o butelie la el si a amenintat ca-si da foc.

Dupa procese lungi, fostul proprietar a reusit in 2009 sa castige cladirea, confiscata pe vremea comunistilor. De-atunci, le-a tot cerut oamenilor care locuiau acolo cu chirie sa plece, ori sa-i plateasca o chirie de cateva ori mai mare.

Azi, cand s-au trezit cu executorul, avocatul proprietarului si jandarmii pe cap, au sperat ca daca fac galagie, ii vor speria.

In cele din urma, autoritatile au renuntat la protest, dar promit ca se vor intoarce maine.

Noua persoane au fost arestate in dosarul retetelor compensate false... Cincisprezece vanatori italieni sunt audiati pentru braconaj la Cernavoda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x