Antena Căutare

UPDATE! O femeie si-a aruncat bebelusul din masina, pe o strada din Capitala

O femeie despre care se presupune ca ar avea probleme psihice si-a aruncat bebelusul de o luna si jumatate din masina, pe Podul Grant, din Bucuresti.

UPDATE 16.30: Potrivit procurorilor, s-a confirmat faptul ca femeia si aruncat copilul din taxi, acesta fiind in acest moment in stare grava la spital, iar mama, la un spital de Psihiatrie. Cei doi au domiciuliul in Oradea, femeia fiind grefier pana acum cateva luni la Curtea de Apel Oradea. Mama va fi cercetata pentru tentativa de omor calificat, surse din Politie declarand ca aceasta si-a mai aruncat copilul de doua ori in ultima vreme. Se pare ca in cursul zilei de ieri, Politia din Baile Felix a fost nevoita sa intervina deoarece femeia i-a dat copilulul de numai un an si jumatate sa bea alcool.

Din primele investigatii a rezultat ca bebelusul a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, fiind dus la Spitalul "Grigore Alexandrescu", pentru ingrijiri.

Coordonatorul SMURD a precizat ca mama copilului prezinta vizibil tulburari psihice, astfel ca, potrivit prevederilor legale, ea va trebui transportata la un spital de psihiatrie. El a adaugat ca, in momentul sosirii echipajului medical la fata locului pentru preluarea copilului, femeia a continuat sa-l tina in brate, refuzand sa il dea medicilor. In cele din urma, medicii au convins-o pe mama sa accepte sa fie transportata la spital impreuna cu copilul sau.

Conform primelor surse, exista doi martori care sustin ca femeia si-a aruncat copilul pe portiera masinii si ca nu a fost vorba de un incident involuntar. Unul dintre martori este chiar soferul taxiului, iar cea de-a doua persoana este conducatorul unui camion care circula in spatele autovehiculului.

Surse din Politie au declarat ca mama le-ar fi spus politistilor ca portiera taxiului s-a deschis accidental, in timp ce soferul masinii sustine ca femeia a deschis usa si a aruncat copilul.

FOTO: Intact Images

Cincisprezece vanatori italieni sunt audiati pentru braconaj la Cernavoda... Un incendiu puternic a izbucnit la o cladire din centrul Bucurestiului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x