Antena Căutare

Vaslui: Un profesor este acuzat de agresiune asupra unui parinte

Acuzatii grave la o scoala in judetul Vaslui. O femeie de 45 de ani a ajuns la spital dupa ce, spune ea, a fost lovita cu piciorul in stomac de profesorul de fizica al fiicei ei. Toata scena s-ar fi petrecut in scoala, sub ochii elevilor.

Politia a inceput o ancheta in acest caz si primele cercetari arata ca femeia a fost agresata de catre profesorul de fizica si chimie al scolii din Deleni, Claudiu Tanase, dupa ce aceasta i-ar fi reprosat ca i-a pus note mici fiului sau.


Dupa un schimb de replici, profesorul a lovit-o cu piciorul pe femeie, aceasta cazand pe scara de acces in scoala.

Femeia a cazut si s-a lovit cu capul de gresie. A fost transportata de urgenta la spital pentru investigatii medicale. Din primele cercetari, se pare ca mama copilei s-ar fi dus la scoala sa-i ceara socoteala profesorului pentru nota slaba pe care i-a dat-o fiicei sale, eleva in clasa a opta

Dascalul acuzat si-a sustinut nevinovatia in fata politistilor. El a spus ca a lovit-o pe femeie cu piciorul in momentul in care a incercat sa se apere de atacurile acesteia.

Husi: Un tobogan din plastic a costat aproape 62.000 de lei, cat o masina... INS: Romania are aproape 5,6 milioane de pensionari. In scadere cu 86.000 de persoane fata de 2010...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x