Antena Căutare

Veste bună pentru românii care au copii şi pensionari în întreţinere: vor primi tichete de 500 de lei ! CONDIŢIILE

Familiile care au copii în întreţinere şi pensionarii cu un venit mai mic de 1.200 de lei vor primi vouchere pentru mâncare în valoare de 500 de lei pentru a-şi cumpără alimente.

Familiile care au copii în întreţinere şi pensionarii cu un venit mai mic de 1.200 de lei vor primi vouchere pentru mâncare în valoare de 500 de lei pentru a-şi cumpără alimente.

"Statul este obligat prin Constituţie să asigure traiul zilnic al cetăţenilor săi, dar din păcate la noi nu se prea întâmplă acest lucru. Mulţi români nu au ce să mănânce, întrucât veniturile lor sunt extrem de mici. Trebuie să intervenim cumva pentru că toţi oamenii să poată mânca cât de cât bine în ţară asta. Dacă legea la care lucrăm va fi votată, atunci, fiecare român va putea să se hrănească, nu la standarde înalte, dar măcar normal. Un voucher de 500 de lei lunar pentru alimente acelor români care nu îşi permit nu este un efort bugetar pentru România”, a declarat unul dintre politicienii care a iniţiat acest act normativ, citat de News.ro.

Condiţia pentru a putea beneficia de această facilitate este că cei fără venituri vor trebui să muncească câteva zile în folosul comunităţii, în funcţie de cât stabileşte primăria de care aparţin.

Scandal în Secuime şi revoltă pe reţelele de socializare! Vânzătorii unui hipermarket din Odorheiu Secuiesc au refuzat s... N-avem nici manuale, nici ghid! Îndrumătorul pentru profesorii care predau la clasa a cincea nu e nici acum gata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x