Antena Căutare

Vestea momentului pentru românii care beau CAFEA! Ce se întâmplă în perioada următoare

Veste excelentă pentru toți românii care consumă în mod frecvent cafea! Producătorii au făcut anunțul care bucură milioane de oameni din întreaga lume!

Veste excelentă pentru toți românii care consumă în mod frecvent cafea! Producătorii au făcut anunțul care bucură milioane de oameni din întreaga lume!

Românii beau tot mai multă cafea și ultimele informații nu pot decât să aducă o reală bucurie. Date recente arată că, în România, piaţa cafelei a ajuns la circa 435 de milioane de euro.

Iar consumul creşte fabulos de la an la an şi începe la vârste tot mai fragede. Producția generoasă ar putea să scadă prețul cafelei, spre marea bucurie a celor care apreciază această băutură.

Creşterea consumului de cafea nu e doar un trend naţional, ci şi unul internaţional. Iar anul acesta, şi producţia va depăşi aşteptările, potrivit Departamentului american pentru agricultură, care estimează şi scăderi importante de preţ. O veste care nu poate decât să ne bucure.

UPDATE: Rezultate Loto 6 din 49, Loto 5 din 40, Joker și Noroc. Numere câștigătoare 24 iunie 2018... BAC 2018 Emoţii mari pentru absolvenţii de liceu: începe BACALAUREATUL! Ce REGULI STRICTRE trebuie să respecte candidaț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x